Реклама / Ads
2| 3753 |25.03.2019 НОВИНИ

Каракачанов: Предизборната кампания ще бъде мътна и кървава

.
Красимир Каракачанов
Предизборната кампания стартира с този скандал и явно ще бъде мътна и кървава. За пореден път предизборната кампания явно ще бъде изпълнена с компромати, а не с със сблъсък на идеи. Тече проверка на КПКОНПИ и прокуратурата. Те ще кажат има ли нещо нередно. Не мога да коментирам как ще рагира г-н Цветан Цветанов, а и той е в чужбина.
 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който коментира темата за апартаментите на политици. "Не съм говорил с премиера Бойко Борисов по този казус. След като Цецка Цачева и зам.-министърът на спорта са подали оставка и те са били приети, значи е било уместно. Ако Цветан Цветанов напусне парламента, кворумът едва ли ще бъде застрашен, но механизмът за събиране на кворум ще забуксува. Възможно е да има някакви вътрешни противоречия в ГЕРБ, все пак сме малка държава и ще стане ясно откъде тръгват нещата. Откакто сме в коалиция с ГЕРБ внимавам какво говоря и какви квалификации давам. Знам, че за един човек е най-неприятно да го нападнеш и атакуваш лично", разкри Каракачанов.

 

Вицепремиерът коментира и проблемите в Обединени патриоти. "Когато улицата, Волен Сидеров, всички искаха оставката на Валери Симеонов, аз го защитих. Можех и аз тогава да му поискам оставката, но не го направих и го защитих като партньор. Не разбирам сега за какви храсти и моноспектакли говори. Аз искам да се явим заедно на евроизборите. Трябва да седнем на една маса и да се разберем. Поканих всичките ни партньори на конгреса на ВМРО. Аз вярвам, че има още малко време да се явим заедно на изборите. Не е коректно да обяснявам какво си говорим на четири или шест очи. Аз предложих да организираме едни вътрешни избори, за да определим водач на листата. Партньорите ми не реагираха. Сеха на конгреса на ВМРО Волен Сидеров направи една стъпка към запазване на коалицията. Съществува вероятност да се явим и две партии в коалиция на евроизборите. Съществува и варинат трите партии да се явим отделно, защото ако две партии се явят заедно срещу третата, това ще бъде край на коалиция. Аз по-скоро предпочитам да се явим трите партии отделно. Да подпишем едно джентълменско споразумение да не се нападаме и след изборите да седнем на едни мъжки разговор, за да си кажем всичко в очите", обяви Красимир Каракачанов.

 

"Някой се опитва да спекулира с темата за бежанците. Решението за тези лагери е взето 2016 година. Това ще бъдат лагери от закрит тип и за тях се отпускат пари от ЕС. Ако се появи евентуално нова бежанска вълна, тези хора трябва да бъдат прибрани в близост до границата, за да могат да бъдат върнати по-бързо. Няма никакви споразумения с някоя държава за приемане на мигранти. България ясно е казала, че няма да приема мигранти", категоричен беше Каракачанов.

 

"Не сме избрали F-16, а избрахме да започнем преговори с американската страна за F-16. За мен това правилният избор. Изпратили сме нашите виждания и ценови възможности. Има два административни етапа - първо американският конгрес трябва да одобри сделката, а след това и българският парламент трябва да я одобри", разкри министърът на отбраната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5420 |24.03.2019 PR експерт: Кампанията на Ненчев за евровота ще отвлече вниманието от апартаментите . 9| 4579 |24.03.2019 Стартира кампания срещу демографската криза в България . 9| 4780 |22.03.2019 За Нено Димов скандалът с апартамента на Цветанов е заради предизборната кампания . 2| 4271 |15.03.2019 Стартира първата национална кампания за насърчаване на дарителството ”БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА!”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads