Реклама / Ads
24| 7585 |22.09.2020 НОВИНИ

Каракачанов: Техническа грешка е редактираният ми поздрав. Диктувах на щаба си

.
Като откровена спекулация видя ситуацията с редактираните публикации вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Това заяви самият той в ефира на bTV като бе категоричен - става въпрос за техническа грешка.
 

"Диктувах на моя щаб по телефона. В един от вариантите това е въпрос на техническа грешка. Не съм си оттеглил думата. На някой като не му харесва какво предлагам, се търси под вола теле или как петел да снесе яйца", метафорично заяви Каракачанов.

Вицепремиерът повтори, че диалог е необходим.

 

"Не смятам, че правителството не си върши работата. Задължително е между институциите да има диалог. Ако искаме нормален такъв, трябва да се търси компромис. Няма как да се очаква безусловна капитулация и унищожение на врага. Нормално е да се потърси вариант, при който да се направи правителство, което да е еднакво отдалечено от двата враждуващи лагера", посочи Каракачанов.

 

Припомняме, че по-рано днес по повод Деня на независимостта, лидерът на ВМРО призова за "бяло знаме" между "Дондуков 1" и "Дондуков 2" и диалог, който да ни изведе от политическата криза. Веднага след това обаче такъв сценарий бе задраскан от държавния глава Румен Радев.

 

Каракачанов коментира и думите си по адрес на протестиращите, които по-рано днес нарече "сбор".

 

"Не съм открил фронт срещу никого. Факт е, че в момента протестът представлява сбор от политически електорати. Това не е същият протест, който беше през юли. НА площада присъстват електоратите на няколко партии. Народът е 7 милиона, а не 200 души и не може да се казва, че това е искането на народа", посочи още Каракачанов.

 

Той коментира и дебатът в Европейския парламент, както и критиките по адрес на насилието над граждани, които стигнаха до ушите на международната общност. ВИцепремиерът и министър на отбраната даде за пример Петко Каравелов.

 

"Изял е бая бой при ареста си. Когато западните медии го питали, той казал, че няма такова нещо и не може да има в България. Видяхме и едни уж правозащитници, които организираха един псевдо дебат в Брюксел. Той уж беше срещу корупцията, но за какво говорихме? За гей бракове, цигани, за така наречените македонци в България... Ако това не е охулване на страната ни...", коментира Каракачанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8392 |09.08.2020 Валентин Кардамски за Борисов и Каракачанов: Не знам к’во взимате пичове, но е много силно . 16| 8507 |09.08.2020 Петър Кънчев към Каракачанов: Губиш тренинг, ставаш предвидим . 9| 9355 |02.08.2020 Мира Баджева за блокирането на майките: Много голяма тактическа грешка на паникьосаните силоваци . 32| 5592 |30.07.2020 Каракачанов: Оставка не е нужна. Основният проблем е демографската катастрофа, не нещо друго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads