Реклама / Ads
34| 7886 |28.08.2012 НОВИНИ

Каратиста за мелето в "Бедрум": Палки и ножове; ръгаха ни, налагаха ни

.
Шипченска баталия в наши дни на Слънчев бряг описа Каратиста. Той си разказа мотамо за въргала, при който две групи се млатели, а после ги подхванала и полицията.
 

Заради размяна на реплики за присъстваща на масата в нашето сепаре млада жена, която дори не познавам и агресивно поведение на една група хора, които също не познавам, стана мелето в “Бедрум” в Слънчев бряг, разказа в детайли по НТВ Димитър Спасов-Каратиста, бизнесмен-охранител. Той бил в заведението с малка група от четирима души, а повод за въргала станала размяна на реплики за въпросното момиче, добави той. Вместо диалог по проблема, двете групи започнали да  хвърлят чаши и бутилки, а някои от противниковата група били въоръжени с палки и ножове, имало и пистолети.


Не искахме да тръгнем навън към плажа, защото се страхувах, че там ще стане по-лошо, разчитах и на охраната в заведението, но имаше момент, в който срещу нас започнаха да настъпват повече от 30 души. В един момент зад мен се чу изстрел, което леко стресна нападателите, щедър беше в описанията Каратиста.

Опитах се да се приближа до тях и да ги попитам какъв е проблема и защо ни нападат, но неуспешно. Тогава стреля моят приятел, за да ни спаси от атакуващите. Той постъпи коректно, защото щом полицията дойде, предаде веднага оръжието си.

Отново опитах да вляза в диалог с нападателите и да овладея положението, но те не поеха и аз пак се върнах зад укритието от маси, което бяхме направили срещу летящите към нас предмети. След това дойде полицията, сигналът до нея отново дойде от мой приятел. Успокоихме се и тръгнахме да излизаме от заведението, но се оказа, че това бе грешка. Отвън полицаите ни заградиха и една група хора започнаха да ни налагат и да ни ръгат с ножове. Всеки от моите приятели беше ударен, на едно момче ще оперират носа, друго момче от тяхната група също е в болница, продължи Спасов, който не познавал никого от нападателите.

 

Междувпрочем се твърди, че певецът Азис бил ябълката на раздора в скандала във въпросното заведение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 79| 5915 |28.08.2012 Й. Фандъкова отсече: Платена зона трябва да има . 24| 6534 |28.08.2012 Шефът на АЕЦ "Козлодуй": Няма да останем без ядрена енергия . 89| 22137 |28.08.2012 Саботаж на Ана Цолова насред ефир? . 17| 17698 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads