Реклама / Ads
7| 4105 |14.11.2014 НОВИНИ

Карта за търсене на тефтерчето

.
Вече няколко дни всички се чудим как така един тефтер, веществено доказателствено средство по знаково дело, е ключова тема във всички водещи новини. Всъщност този тефтер е символ не на друго, а само и единствено на модела „Цветан Цветанов”, смятат младежите на БСП.
 

За него си спомняме от времето на кабинета „Бойко Борисов 1”, когато се даваха стотици хиляди за подслушвания, когато хора, бяха злепоставяни пред семействата им и всички звучни акции с дни отнемаха вниманието на българските граждани и го отклоняваха от основните значими теми за обществото, а именно: отнемането на редица социални права, намаляването на средствата за здравеопазване, за образование и наука, за култура, т.нар. политиката „стягане на коланите”. Благодарение на всичко това сега ние сме по-бедни, по-неграмотни, по-болни. Какво ли ни очаква от кабинета „Бойко Борисов 2” ?

 

Дали е изчезнал по сценарий или това е обикновена кражба няма никакво значение, защото за какво му е на един крадец тефтер, освен ако няма намерение  да заличи съдържанието в него, смятат младите хора.

 

Те са изготвили карта, на която са отбелязани местата, където предполагаемите лица с инициалите от тефтерчето имат имоти и е възможно тефтерът да е някъде там. Вероятно „Цв.Цв” са инициалите на Цветан Цветанов, „ИФ” са инициалите на Искра Фидосова, а „ББ” много приличат на инициалите на Бойко Борисов. Не можем да пропуснем и Д.Пеевски, който е изписан с името си.

 

Тефтерът на Златанов е символ на политическите поръчки, на натиска и на злоупотребата с власт, всичките издигнати на над закона по времето на първия мандат на Бойко Борисов.

 

С картата искаме да помогнем на разследващите органи да открият тефтерчето, като ги насочим към възможното му местонахождение. За съжаление вероятните носители на инициалите имат твърде много имоти и не можахме да съберем всички. Пожелаваме успешна работа на органите на съдебната власт, сега те са на ход!, завършват младежите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4292 |14.11.2014 Шефът на МВР ще съобщи в НС за тефтерчето на Златанов . 2| 4413 |13.11.2014 Иванов: Изчезването на тефтерчето е тест за България и българските институции . 11| 5101 |13.11.2014 Бенчев, от когото откраднаха тефтерчето на Златанов: Разнасям документи пеша и в градския транспорт . 9| 4777 |12.11.2014 Манолова: Инициалите от тефтерчето са вече във властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads