Реклама / Ads
8| 5320 |15.01.2013 НОВИНИ

Кървавата баня в "Гоце Делчев" - заради братска кавга?

.
Единият брат бил много добър, тих, кротък, другият- по-затворен, не контактувал, бил по-особен и високомерен. Възможно било да е таил агресия.
 

Жорко беше по-особен, надменен и агресивен. Възможно е той да е предизвикал трагедията, като се е нахвърлил върху брат си, разказа за в. "24 часа" Валя Баръмска, братовчедка на Наталия Савова. Наталия, двамата й синове Владимир и Георги, майка й Здравка и съпругът й Васил бяха открити мъртви в дома им в столичния кв. "Гоце Делчев" миналата седмица. Засега основната версия, по която работят криминалистите, е, че бащата Васил е избил семейството си. Според Валя Баръмска е възможно кървавата баня да е станала заради кавга между двамата братя.

Братовчедката е била разпитвана от полицията за характеристики на петимата и за взаимоотношенията си с тях. "Виждали сме се през лятото, не сме поддържали близки контакти. Чувахме се, но не толкова често. Виждахме се по няколко дни в Костенец, но ние не прекарвахме толкова време на вилата като тях", разказа Валя. Семейството й имало прекрасни взаимоотношения със Савови.
 

"Виждала съм ги заедно, ходихме на разходка на вилите. Засичала съм Васко да се разхожда с двете деца", спомня си близката на избитото семейство. "Влади беше много добър, тих, кротък, много ни се радваше. Докато другият беше по-затворен, не контактуваше с нас. Жоро беше по-особен и високомерен. Възможно е да е таил агресия", коментира Валя. Тя допуска Жоро да е ревнувал заради вниманието към брат му.
 

Когато Васил бил на работа, Наталия и баба Здравка се грижели за Влади. Гледали го, водили го на лекари, на училище. "Васко беше много добър човек, приятен, с чувство за хумор, интелигентен. Контактите с него бяха много приятни. Може да му е минало нещо през главата. Оръжието си е негово. Надали друг е можел да борави с него", подозира братовчедката.

По думите й на Влади може би му е имало нещо, но бил безобиден. Може да е имал по-бавно развитие. "Съобщаваха ми, като се е подобрявал, после баба Здравка ми казваше, че от време на време пак се проявявало... Винаги сме говорели по заобиколен начин. Не съм виждала такива всеотдайни родители - правеха всичко в името на децата си. Те бяха техният живот - за всеки един от семейството. Затова се чудя какво е накарало Васил да постъпи по този начин", чуди се Валя. Тя чака да разбере какво се е случило, както и да освободят телата от съдебна медицина, за да ги погребе.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6175 |11.09.2012 Несподелена любов довела до кървавата драма с българката в Белград . 29| 64918 |22.02.2012 Ледена баня при -15 градуса уби боксова легенда . 23| 7127 |06.08.2011 Прокурорски син в кървавата гонка на бул. "България" . 10| 10536 |27.06.2010 Циганите-със сателитни чинии, но без баня

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads