Реклама / Ads
16| 6968 |23.11.2013 НОВИНИ

Касим Дал: Местан, Бисеров и Цонев са пуделчетата на Доган

.
„Местан е пуделчето на Доган, Христо също беше такъв. Преди четири месеца Христо оглавяваше временната комисия, която преправи Закона за ДАНС, за да може да бъде назначен Делян Пеевски. Никак не е случаен човек. Вижда се, че мафията си поръчва закони, а Народното събрание, за съжаление, гласува закони”, коментира Касим Дал по "Би Ти Ви".
 

Той спомена името  и на друг депутат от ДПС – Йордан Цонев, който „напоследък започнал да оглавява комисии”, и му препоръча „да внимава”.

Случаят с Христо Бисеров показа как се действа в ДПС – там важи принципът на мафията – никой нищо не е чул и никой нищо не е видял. Това заяви още съоснователят на ДПС, бивш член на партията и настоящ съпредседател на Народната партия за свобода и достойнство.

„Алчността и лакомията изяждат главите на политиците. Бисеров дотолкова се е сметнал за недосегаем, веднага са се задействали мафиотските структури, веднага са се взели решения. Ако си мислите, че някой ден ще проговори Бисеров или някой от ръководството на ДПС, лъжете се. Има някаква договорка да не го прави”, коментира Касим Дал.

Според него случаят е показал още дали има държава в България. „Какво значи почетен председател, че той първо да е уведомен. Шефът на ДАНС цитира източник приятелска служба. Привикан е агент Павел, привикан е и Бисеров, а главният прокурор последен научава”, изтъкна Касим Дал, според когото за разследване срещу зам.-председателя на Народното събрание трябва да бъдат информирани първо председателят на парламента, премиерът, президентът, министърът на вътрешните работи. „Трябваше да се води следствие към зам.-председателя на Народното събрание, а не към обикновената личност, човечеца Христо Бисеров”, категоричен бе политикът.

Касим Дал заяви още, че до случая „Христо Бисеров” България е била парламентарна република. „След това се видя, че не сме и това. Без никакъв коментар, без да е внесъл оставката си, гласуваха освобождаването му. Това не може да става така”, коментира той като бивш депутат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6228 |23.11.2013 Юрген Рот:Случаят с Бисеров е симптом, че нищо не се е променило . 10| 4758 |22.11.2013 ГЕРБ внесли искане за комисия Бисеров . 5| 4921 |19.11.2013 Проверяват Бисеров 10 г. назад . 96| 7385 |19.11.2013 Цонев: Бисеров е скромен човек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads