Реклама / Ads
1| 4034 |08.03.2020 НОВИНИ

Катя Николова: Жените имаме памет за постиженията от миналото, но действаме в настоящето с мисъл за бъдещето

.
Катя Николова
Обединението на жените е сърцето на БСП. То поддържа пулса на партията, каза председателят му в обръщение по случай 8-ми март - Международния ден на жената. Жените винаги сме имали памет за постиженията от миналото, но действаме в настоящето с мисъл за бъдещето.
 

Това каза председателят на Обединението на жените-социалистки в БСП Катя Николова.

 

Тя се обърна със специален поздрав към членовете на ръководената от нея организация, както и към всички представителки на нежния пол по повод 8-ми март - Международния ден на жената.

 

"Винаги съм вярвала, че ние, жените сме сърцето на БСП. Трябва да продължаваме да туптим, за да поддържаме пулса на нашата партия, каза още тя. - През тази година се навършват 15 години от създаването на Обединението на жените-социалистки. Дейността ни е позната и призната в БСП. Ние винаги сме имали мисия - да участваме активно в промяната на живота в нашата страна. Знаем, че това преминава през много усилия, както и направени избори. Вървим по този нелек път в името на утрешния ден, очакван от всички с надежда за справедливост и по-добри условия за живот".

 

Катя Николова благодари на жените-социалистки за всеотдайната им работа в екипа, както и за вложените време и усилия. "Силата ни е в това, че през годините винаги сме били заедно като обединение. Трудностите ни правят по-силни, по-уверени и убедени в правилността на нашите действия за затвърждаване на мястото на жените, което ни принадлежи, добави още тя. - Всяка стъпка напред по пътя към извоюване позиция на жена в обществото е наша победа в света, в който живеем. Свят, който може да бъде по-смислен и по-добър, с неизменното участие на жените, с нашата изконна грижа за топлината и уюта в семейството - като майки, с умението ни за поддържане на добри взаимоотношения и постигане на резулатати на работното място - като професионалистки. Както преди много години и сега, изправени пред трудностите на днешната действителност, ние жените, продължаваме да водим своите битки за отстояване на нашите права и на правата на децата ни. Настояваме и работим всеки ден за повече жени в обществения живот и политиката, за равнопоставеност при заплащане на труда, за предприемане на ефективни действия в борбата срещу бедността и насилието над жени и деца. Честит празник, скъпи жени!".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5299 |08.03.2020 Д-р Гергана Николова: Очаквахме го. Нямаше как коронавирусът да ни подмине . 5| 3989 |05.03.2020 55% от жените са били жертва на сексуален тормоз в ЕС . 0| 3986 |25.02.2020 Д-р Николова: За карантината за коронавируса се дават болнични . 5| 4900 |13.02.2020 След протест на природозащитници Валери Симеонов оттегли предложените промени за ВЕЦ-овете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads