Реклама / Ads
120| 12367 |08.09.2012 НОВИНИ

Кеворк Кеворкян започва с Бай Тошо и Бойко Борисов

.
Кеворк Кеворкян
Двама ще седнат до Кеворкян, който се надява, че те ще се състезават достатъчно яростно за себе си - Даниела Тренчева и Драго Симеонов.
 

Каквото и да се говори за "Всяка неделя", тя никога не е досаждала на публиката, никога в над 30-годишната си история, казва в интервю за Стандарт тв легендата Кеворк Кеворкян преди завръщането си на екран в ефира на НТВ. Нямала е и възможност за това, понеже все намираха повод да я разкарат. Но това пък е най-сладкото в нашия занаят, казвал съм го и друг път: Брои се не колко дълго си се пуйчил на екран, а колко пъти са те спирали, казва още  журналистът. 

Първите ви гости във "Всяка неделя" на 9 септември ще са от най-добрия отбор, който човек може да си представи. Нещо, което нито едно предаване не е в състояние да направи - да събере на едно място Горбачов - човекът, който събори стената между Изтока и Запада; Живков - който го убеждаваше, че е направил преди него "перестройката"; бившият цар Симеон - който се ослушваше в Мадрид и такъв си остана и досега; Ванче Михайлов - най-страховитият терорист на Балканите, който обаче обичаше като малцина майка България; Ноам Чомски - съвестта на световната интелигенция, който се опита да ни повдигне клепачите и да ни събуди, за да ни каже накъде отиват Америка и послушният й свят; Йордан Радичков - който отговори на най-важния въпрос, за който все забравяме - "Какво става?"; Бойко - който дори още в началото на кариерата си предчувстваше, че адът може би е по-приветно място от тук, и изглежда, е познал, поне за себе си; прочутият мостостроител бай Дамян Илиев - който размахваше теслата по управниците, а сега сигурно държи две; шейх Кайс ал Хазали, говорителят на бунтовника Мокдата Садр - който ни предупреди, че ще се опарим, ако се държим като телета във външната ни политика; акад. Амосов, който през 1988 година ни накара да погледнем много отвъд комунистическите постулати; и още който друг можете да си представите. На 9 септември "Всяка неделя" ще оживее с историята си, за да стане ясно, защо се е превърнала в легенда.

Двама ще седнат до мен - и да се надявам, че ще се състезават достатъчно яростно за себе си - Даниела Тренчева и Драго Симеонов. Даниела е майстор на разследването, понякога си мисля, че си е доста луда - добре, че й спряха предаването "На чисто", иначе сигурно щеше да бере ядове. Но сега може да опита някои сюжети, за които никой не се сеща. Двамата с Драго - него го познавам по-малко, но веднага ми вдъхна доверие, понеже не прилича на обичайните телевизионни плямпала - ще бъдат търсачи на истории, нещо като скаути, които да откриват хора, полезни на публиката, главно с перипетиите на съдбата си. Даниела ще има грижата от време на време да поддържа и рубриката "Едно от седем", осведомява Кеворкян.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5264 |02.09.2012 Д. Добрев: Започваме проучване за находища на газ и нефт в Южна България . 122| 8241 |22.08.2012 Кеворкян връща "Всяка неделя" по НТВ на мястото на Цв. Ризова . 18| 6091 |07.07.2012 Започва дълбаенето за български газ, ще имаме поне за 30 години . 15| 6821 |17.06.2012 Р. Стойчев: Битката за волейбола сега започва, ще я водя докрай!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads