Реклама / Ads
12| 7688 |17.03.2010 НОВИНИ

И от килията Трактора поръчва арести?

.
Атанас Терзиев
Общинският съветник от Несебър Атанас Терзиев от партия ДЕЛА е бил арестуван заради намерени наркотични вещества в личния му автомобил. Съпартийците му обаче смятат, че акцията е фалшифицирана и е поръчана и подготвена от кмета на Несебър и от Алексей Петров.
 

От партия ДЕЛА заявиха, че председателят на партията Атанас Терзиев е станал жертва на организиран заговор, за да бъде дискредитиран. Подготовката на заговора е бил подготвен от мафиотския кръг около кмета Николай Димитров, братя Диневи, Алексей Петров и Марчело Джотолов след скандалните разкрития през последните седмици за връзките на Октопода с управляващата коалиция в Несебър.

На 17-ти март, около 14:00 часа, на път към варненска болница, от където трябвало да вземе съпругата си, председателят на ДЕЛА е бил спрян от патрулка. След като му било съобщено, че е спрян по сигнал, е бил обискиран в полицейското управление. Според съпартийците му от по време на обиска в багажника на автомобила му са били подхвърлени няколко пакета с неясен произход и съдържание.

В декларация до медиите от ДЕЛА твърдо подкрепят Атанас Терзиев и осъждат действията на МВР, които според тях са в резултат на разкритията за злоупотребите и намесата на престъпни групировки в управлението на община Несебър. „Подобна организирана акция явно показва, че групата около Алексей Петров все още е проникнала в държавните структури и продължава да бъде активна. Настояваме ръководството на МВР да вземе активно участие при изясняване на фактите и обстоятелствата около случая в унисон с досегашните си действия срещу организираната престъпност.”, се казва в официалния документ.

Съпартийците на Терзиев изразяват готовността си да се противопоставят на „тези нагли действия с всички законни средства и да противостоят още по-твърдо срещу всички престъпни кръгове, управляващи общината.”
„Молим да не оставате с погрешно впечатление, че органите на реда са подхвърлили въпросните пакетчета в багажника на Атанас Терзиев. Партия ДЕЛА е убедена, че компрометиращата акция е била подготвена предварително от кръгове около Алексей Петров и кмета на Несебър Николай Димитров заради разкритията за злоупотреби в Община Несебър.”, завършва декларацията на ДЕЛА.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 7395 |15.03.2010 Трактора бил "менте" агент под прикритие . 13| 6743 |10.03.2010 Станишев тръпнел от обиска на Трактора . 13| 6219 |08.03.2010 Ген. Атанасов: Президентът е разговарял с Трактора . 53| 8434 |06.03.2010 Първанов да каже за разговорите с Трактора, призова Костов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads