Реклама / Ads
5| 4555 |18.11.2019 НОВИНИ

Кирил Добрев: Станишев и Миков действаха авторитарно - изключваха опонентите си

.
Кирил Добрев
Най-обичам обвинението в авторитарност, защото знам как решаваха проблемите с опонентите си Сергей Станишев и Михаил Миков - като ги изключваха, посочи Добрев. И даде пример с изключването на Георги Първанов от БСП.
 

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, коментирайки вътрешнопартийните спорове в социалистическата партия.


Станишев да каже, че иска да оглави БСП, призова лидера на ПЕС Добрев.

Убеден съм, че иска отново да бъде лидер на БСП, във всичките му изказвания прозира това. Първанов поне беше честен, каза Кирил Добрев.

 

Добрев, който е и шеф на националния предизборен щаб на социалистите, коментира и споровете по резултатите от изборите на заседанието на Националния съвет на БСП: Докладът на опозицията беше дребнав и единствените решения, които даваше беше - ръководството да подаде оставка, каза още той.

 

Другарите нямат визия за бъзещето, те ми говорят за изконни ценности, а както Станишев казва - политиката е разговор за бъдещето, продължи той.

 

Ако лидерът на младежката организация ми поиска оставката - разбирам това. Но да идва човек, който не познава вкуса на победата - не го разбирам, продължи атаката срещу Сергей Станишев Кирил Добрев. И каза, че Станишев е бил премиер, защото "двамата Руменовци - Овчаров и Петков, го занесоха на моряшко столче на "Дондуков" 1". Каза още, че не приема критики от хора, които са забравили в коя партийна организация членуват, които вечерят в скъпи ресторанти в Брюксел.

 

Болезнена е промяната в БСП, но в името на нова да изградим и подготвим нови политици - това си струва, категоричен е зам.-председателят на БСП.

 

Те искат властта в партията, ние искаме властта в държавата, каза още Кирил Добрев.

 

"Тази опозиция предлага единствено и само себе си, те не предлагат нови лица", посочи Добрев.

 

Той допълни, че му е мисия млади хора, които искат да се занимават с политика, да успеят в БСП.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4106 |18.11.2019 Сергей Станишев: БСП започва да се държи силовашки като ГЕРБ . 3| 3947 |16.11.2019 Станишев в Стокхолм: Солидарността и интернационализмът са ДНК-то на левицата, на глобалните кризи трябват общи политически отговори . 21| 7145 |15.11.2019 Съдии: Кирилов и Гешев уронват авторитета на съдебната власт, да се извинят . 14| 5600 |07.11.2019 Делян Добрев: дочаках морална реабилитация, делото срещу Елена Йончева тръгва скоро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads