Реклама / Ads
6| 5703 |01.11.2013 НОВИНИ

Кмет прати в болница петокласник за Хелуин

.
Петокласник от училище „Васил Воденичарски" в Хайредин е с комоцио в хирургията на врачанската болница. 12-годишният Наделин Николов е приет по спешност в нощта срещу петък. Майка му Миглена Илиева твърди, че момчето е пребито от кмета на общината Тодор Тодоров. По думите й той влетял в класната стая докато децата рисували сюжети за Хелуин. Хванал нейния син и още едно момче, извел ги в коридора и там започнал да ги шамаросва.
 

Управникът ударил такава плесница на Наделин, че го забил в стената и момчето паднало. Вечерта ученикът се почувствал много зле. Заболяла го силно главата, получил световъртеж и взел да повръща. „Припадна ми в ръцете", разказа майката. Тя извикала линейка, момчето е закарано в Бяла Слатина, а оттам във Враца. Подаден е и сигнал в полицейското управление на Бяла Слатина, съобщава "Стандарт".

„Това са пълни измислици", отсече кметът. Според него той е извикан на пожар в школото от две възпитателки, за да въдвори ред. Те се оплакали, че децата са пощурели на тема Хелуин, тичат, вдигат врява, драскат. Когато влязъл при петокласниците видял, че учителката плаче, а две момчета се боричкат.

„Изведох ги в коридора и им дръпнах едно конско, но не съм ги удрял", твърди управникът. Той е категоричен, че никой не може да свидетелства за побоя, защото просто не го е имало. Но подчерта, че майката на момчето е много бойна. Тя му се обадила посред нощ и му изкрещяла: „Какво направи бе, преби ми момчето". Семейството е с няколко деца, живее в съседното село Рогозен и се издържа от помощи. Агресивната майка често налитала и на социалните, разкри кметът и си спомни, че преди време помогнал с лични пари за лечение на едно от децата й.

"На тази жена ще заведа контра иск за уронване на авторитета ми", закани се Тодоров. „Училището е място за деца, които искат да получат знания, а не за хуни", подчерта кметът на връх Деня на будителите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7300 |30.10.2013 Съпругата на Желю Желев гасне в Правителствена болница . 80| 32845 |28.10.2013 Лавина от оплаквания от кметицата Антоанета Апостолова . 3| 5209 |23.10.2013 Ковачевският кмет vs вътрешния министър за бежанците . 42| 6365 |23.10.2013 Кметът Тотев: Записите са незаконни и вън от контекст

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads