Реклама / Ads
11| 4542 |29.04.2015 НОВИНИ

Кметът на Пазараджик се оправдава: Срещу мен има зловещ сценарий

.
Тодор Попов
Това, което се случва, с мен и общината, е един зловещ сценарий, чието начало беше поставено на 12 януари т.г.
 

 В последствие всички постановки бяха да се внушават неприемливи и незаконни действия на Татяна Стоянова, на мен и моя екип. Правят го в национален ефир хора с властови позиции. При внимателен прочит на всичко, което се случи сега, е видно, че говорим за зловещ сценарий. Аз лично започвам да се плаша докъде биха стигнали хората, които стоят зад него, заяви Тодор Попов в изявление пред медиите.

 

В класически пиарски стил градоначалникът се обарна към съгражданите си, от които зависи следващия му 3-ти по ред мандат: Никой и нищо няма да ме спре, докато имам подкрепата на хората да развивам нашия хубав град. Нека всички мой съграждани си дадат отговор искат ли да живеят в града, както той изглеждаше преди 8 години или в град като сегашния, и както ще изглежда той в бъдеще. Надявам се проверките на НАП да станат възможно най-бързо и те да не повлияят на предстоящите местни избори.

 

Тодор Попов беше категоричен, че на територията на имота в с. Паталеница има терени и постройки, които не са негова собственост.  По повод мнението на експерт, че стойността на имотите е поне милион и половина лева, Попов го определи като "фантастика". Според него това би било съотносимо с имоти в Париж или София, но не и Паталеница.

 

Кметът на Пазарджик заяви още официално, че нито той, нито член от семейството му имат лични автомобили. Ползваният от него джип BMV бил даден на община Пазарджик от частна фирма за временно ползване. Това се наложило тъй като в качеството на председател на националното сдружение на общините в България, му се налага много да пътува.

 

Тодор Попов изрази категорично несъгласие с факта, че е вече обект в разследване не е само той, но и съпругата, и децата му. Това според него е неприемливо и недопустимо.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6632 |21.04.2015 Кметът на Пазарджик с имение: басейн, фитнес, джакузи, изкуствена река . 3| 4634 |27.03.2015 Кметът на Симитли: Струма прелива . 24| 13882 |22.01.2015 Къде и как живее кметът на Пазарджик? . 8| 4851 |20.01.2015 Кметът на Пазарджик: Изродите, убили Татяна, да си получат заслуженото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads