Реклама / Ads
5| 5020 |03.09.2015 НОВИНИ

Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ подписа меморандум за местните избори

.
Голяма коалиция
На заседание на политическия съвет на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ бе подписан меморандум за сътрудничество за предстоящите избори. „Днес даваме сигнал не само на структурите си, а и на гражданите, че запазваме волята си да продължим да се борим заедно, че заедно стоим зад левите стандарти”, заяви председателят на БСП Михаил Миков. Той подчерта, че основен момент в меморандума е ангажиментът за съвместна работа и след изборите – по места за реализиране на общите политики и цели.
 
Според зам.-председателя на НС на БСП Бойко Великов меморандумът играе ролята на послание към избирателите, но и на ангажимент. Той подчерта, че е важно между двата тура да се подкрепят кандидати от коалицията, които стигнат до балотаж, независимо дали кандидатурата е коалиционна или на някоя от партиите. Великов допълни, че в сравнение с предишните местни избори през 2011 г., тази година има значително повишаване на процента на коалиционните кандидатури.
          
Не на последно място беше изтъкната и важността на това да се води толерантна кампания към кандидатите на партии от коалицията, където има отделни такива.Лидерите заявиха подкрепата на своите партии за коалицията и твърдото убеждение, че заедно са по-силни и се дава шанс за запазване на лявото в България и реализиране на социалните политики, нужни на гражданите. Те обсъдиха подготовката за предстоящите избори, както и развитието и целите на коалицията след изборите.
    
На срещата присъстваха: Бойко Великов – зам.-председател на НС на БСП, Катя Николова и Станислав Владимиров – секретари на ИБ на НС на БСП, Светлина Йолчева и Александра Христова – Партия Български социалдемократи, Александър Радославов – Движение за социален хуманизъм, Росен Пешев – ПД „ЕВРОРОМА”, Спас Панчев – ЗС „Ал. Стамболийски”, Александър Паунов – Комунистическа партия на България, Минчо Минчев – ПП „Нова зора”, Емил Георгиев – ПК „Екогласност”, Йордан Гергов – ПП Обединена социалдемокрация, Минчо Минев и Васил Коларов – Партия на българските комунисти, Елена Нонева – ПД „Социалдемократи” и Павел Иванов – ПП „Съюз на комунистите в България”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4409 |03.09.2015 Даниел Смилов: Под въпрос е смисълът от управляващата коалиция . 11| 5849 |03.09.2015 Б. Димитров: Да се целува кръста на влизане в България! . 7| 5900 |03.09.2015 Ужас! 20% от първолаците ни са извън България . 22| 5914 |02.09.2015 Сидеров: Мараба, аркадашлар! България си отива!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads