Реклама / Ads
3| 5496 |23.10.2013 НОВИНИ

Коко Динев съди Марешки

.
Варненският бизнесмен заяви, че търси от Коко Динев 1 млн. лева, които е дал като заем за Локомотив и твърди, че Константин Динев ги е похарчил за "софри"
 

Локомотив Пловдив, чрез официалния си сайт, излезе със становище по отношение, казаното от бившия собственик на клуба Веселин Марешки пред БТВ. Варненецът заяви, че търси от Коко Динев 1 млн. лева, които е дал като заем за Локомотив и твърди, че Константин Динев ги е похарчил за „софри“.

В тази връзка, в официалния сайт на пловдивския тим се появи следната информация: "Привърженици на Локомотив (Пд), любимият ни отбор отново е там, където му е мястото – сред лидерите на „А” група. Въпреки проблемите преди старта на сезона ръководство, треньори, футболисти и фенове направихме така, че Пловдив да е отново горд със своя Локомотив. Явно обаче възходът на Локомотив (Пд) дразни някои хора и затова в последните дни зачестиха подмолните удари срещу клуба.

Последният такъв бяха спекулациите на г-н Веселин Марешки в ефира на БТВ. ПФК Локомотив Пловдив категорично отрича неверните твърдения на г-н Марешки, които целят само и единствено омаскаряване на Локомотив (Пд). Благодетелят на клуба г-н Динев отказва да влезе в дебат по темата, която отдавна е приключена за него. Той обаче държи на собственото си и клубно достойнство. Заради това неговите адвокати вече са предприели действия за завеждане на дело срещу Веселин Марешки по повод изречените от него думи. След като г-н Марешки не изпълнява ангажимента си за построяването на Трибуна Бесика, който той пое пред привържениците на Локомотив Пловдив, г-н Динев и екипът му обмислят кампания, която да помогне за изграждането на Трибуна Бесика.

Подробности за нея феновете ще научат в най-скоро време." Ето какво заяви пред БТВ Марешки: “Дал съм около 3 милиона лева, от тези пари няма да взема нито един лев, който е даден за издръжката на отбора. Само че, аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. 1 милион лева отидоха в стари задължения. Ако беше издръжката на Локомотив Пловдив щях да продължа, но не мога да издържам Галя и Коко.

Всички пари мога да си поискам, но няма да направя това. Дори тези, които съм дал за издръжка на Коко Динев на старите му задължения ако аз си ги взема от там ще ги вложа в строежа на трибуната. Но няма да правя трибуна, да издържам Коко Динев и клуба. Аз с Коко Динев няма какво да коментирам. Започнах процедура да си търся парите от фирмата на Коко Динев. Или ще си взема парите, или феновете ще разберат, че парите за трибуната са отишли за старите задължения”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4685 |18.09.2013 Отарашиха офис на Марешки . 15| 6098 |01.05.2013 Социолозите си признаха: Либерален Алианс на Марешки е парламентарна сила . 25| 5800 |13.04.2013 В. Марешки: Коалирах се с Яне, за да съм в листите . 13| 5694 |17.03.2013 Марешки прогнозира: Сред първите три партии ще съм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads