Реклама / Ads
4| 4716 |03.11.2011 НОВИНИ

Кола помете дете на столичен булевард

.
13-годишно момиче е в кома, след като е било блъснато от лек автомобил на столичния бул. „Сливница", съобщиха от пресцентъра на МВР, цитиран от news.bg.
 

Сигналът за инцидента е подаден в полицията към 7.15 часа тази сутрин. Момичето е блъснато от лек автомобил на бул. „Сливница" преди ул. „Опълченска".


От МВР поясниха, че шофьорът е останал на мястото на инцидента и е оказал съдействие на правоохранителнте органи. Детето вървяло заедно с майка си, когато е пометено от колата, на метри от пешеходна пътека.


Момичето е откарано в „Пирогов" в тежко състояние. От здравното заведение съобщиха, че Д.Б. е приета в 6.55 часа в детската противошокова зала на болницата, с опасност за живота. След изследване на скенер и консултации със дежурните от хирург, неврохирург и травматолог детето е настанено в детската реанимация на болницата. То е с контузия и кръвоизлив в мозъка, счупване на две места на таза и контузии по цялото тяло.


Прави се повторен оглед на мястото на инцидента от екипи на КАТ.

Към 9 часа тази сутрин пътническият влак, който пътува по линията София-Перник, блъснал жена в близост до жп прелез в столичния квартал "Гевгелийски". По предварителна информация жената е загинала в резултат на на удара. 

Към момента няма данни за причините за самоличността на жертвата и причините за инцидента.

Вчера пък около 18.30 часа 66-годишна пешеходка е била буквално размазана от автомобил, докато пресичала магистрала „Хемус”, съобщиха от КАТ. 


Жената притичала по пътното платно, като преди това уж се огледала. За жалост тя не видяла бързо движещ се автомобил, които направо я отнесъл. Силният удар не оставил никакъв шанс на пешеходката и тя починала на място.

Други двама души са пострадали при друга катастрофа, съобщиха пътни полицаи. Те се преобърнали с колата, в която са пътували. Инцидентът станал на завоя за село Кичево. Ранените са с контузии, но за живота им няма опасност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 5268 |24.10.2011 М. Радева: Десницата е пометена . 5| 5344 |22.10.2011 Български ТИР помете 9 в Турция . 2| 5848 |30.08.2011 Вълна помете пет деца край Созопол . 9| 6160 |02.05.2011 Пиян убиец помете пет деца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads