Реклама / Ads
2| 6115 |23.12.2013 НОВИНИ

„Коледа си ти!“ ще радва стотици многодетни семейства с хранителни пакети за Рождество Христово

.
Екипът на Национално движение „България си ти!“ работи и по празниците. Причината е реализацията на инициативата „Коледа си ти!“На един от най-светлите християнски празници Рождество Христово стотици български многодетни семейства, които живеят под социалния минимум, ще бъдат зарадвани с празнични хранителни пакети. Целта е да възродим добрината и дарим надежда на родителите, надарени с много деца, чиято трапеза да не остане празна на светлите рождествени празници.
 

 

Двукратният олимпийски шампион и треньор на националния отбор по борба Армен Назарян, джазмена Васил Петров, популярната изпълнителка Сантра ще участват в инициативата, като лично ще раздават пакети и ще зарадват децата от многодетните фамилии. Хранителните продукти ще ще бъдат раздадени и с помощта на мотоклубове „Райдърс България“, „Лудогорски братя“, „Черните рози“, „Планински братя“,  „Байкър бойс“, „Мотоклуб Мотонтана 1998“, „Лястовица 33“, които активно подкрепят дейността на Движението.


„Коледа си ти!“ ще започне на 24-ти в 8:30 ч. пред общината в Берковица, 11:30 ч. пред общината в Монтана, 14:00 ч. пред общината в Борован, след това ще се отправим към Малорад  и Рогозен. Вторият екип на Движението в 8:30 ч. ще бъде пред общината в Кюстендил, в 12:00 ч. пред общината в Благоевград, 15 ч. пред общината в Дупница.

Третият екип на „България си ти!“ в 8:30 ч. ще бъде пред общината в Полски Тръмбеш, в 11:30 ч. в Сейдол.
 

На 25 декември ще продължим с инициативатав в Пловдив, Казанлък, Гурково, Павел баня, Ямбол, Боряна, Добрич. На Коледа в 14:30 ч. ще посетим и семейство Петрови от Ново Оряхово Варна. Повод за посещението са не само хранителните пакети, които 16-членната фамилия ще получи. Те ще посрещнат новата година с ремонтирана и пристроена къща.
 

На Коледа лично ще зарадват многолюдните семейства Армен Назарян, Васил Петров и Сантра. Те ще посетят в 15 ч. дома на Дядо Иван в Нови Хан. Следващите домове, в които ще дарят надежда са в Елин Пелин в 15:30 ч., в Равно поле в 16:20 ч.  и кв. „Орландовци“ в столицата в 17:15 ч.
 

Ние помагаме не само по празници! НД „България си ти!“ се грижи постоянно за над 10 български многодетни семейства. Работата с тях се осъществява по програмата ни „Подкрепа за многодетни семейства“. Чрез нея оказваме конкретна материална и морална помощ на семействата. По нея се осъществяват организационни дейности и се съдейства за решаване на битови, социални и трудовоправни проблеми на български граждани от многодетни семейства (включително закупуване на нови домове, ремонтни дейности, осигуряване на средства за образование, транспорт и обзавеждане и много други). Подкрепяме семействата и при намирането на работа. А също така поехме разходите на трима младежи по организацията за достойно тържество по повод напускането на класната стая, с включени изненади от известни личности. Организацията подкрепя младежите и при кандидатстване във висше учебно заведение – уроци, изпити, записване, общежитие, транспорт и др.
 

Изказваме сърдечни благодарности на „ГудМилс България“ ЕООД, „Интерфудс“, ЕТ „Явор-М-Комерс“-София, „Аспазия-92“ ЕООД, „Аграна България“ АД, „Имърчант Пей“ ООД, а също така на Васил Петров, Армен Назарян, Бобо, г-н Бойко Борисов, г-жа Мая Манолава, д-р Андрей Ковачев г-н Димитър Абаджиев. Без тях „Коледа си ти!“ нямаше да бъде възможна!

Весели празници! 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 87| 11878 |07.12.2013 Гамизов: С един удар ЕК спря корупцията по „Южен поток” за стотици милиони . 10| 5224 |04.12.2013 Румен Петков се радва, че не е депутат в този парламент . 0| 5043 |23.11.2013 Сиромашкото лято ни радва и днес . 78| 5432 |31.08.2013 Миков се радва на ГЕРБ, че се връщали в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads