Реклама / Ads
33| 8465 |15.05.2013 НОВИНИ

Н. Колев-Босия: БКП за пореден път спечели тези избори

.
Николай Колев-Босия
И четирите партии всъщност са едно цяло, обясни Колев. Това е елементарна читалищна дейност за пред света. Всички са от един шинел, от едни и същи кръгове, потвърди Антон Тодоров.
 

Сценарият, започнал още преди изборите, е да се направи коалиция между ГЕРБ и БСП. БКП за пореден път спечели тези избори - и четирите партии всъщност са едно цяло, коментира по НТВ Николай Колев-Босия. Това е елементарна читалищна дейност за пред света, че видите ли, сега всички спасяват страната. По повод сигнала, получен от "група достойни прокурори", които казват, че случайт в Костинброд е компромат, той поиска да се коментират и други бюлетини, за които нищо не се казвало.

Аз лягам късно и ставам рано, тези документи пристигнаха късно снощи около 1 часа и показват, че в прокуратурата има хора, които явно знаят повече от нас, коментира политологът Антон Тодоров. Той направи паралел между собствениците на печатниците - единият от ГЕРБ, другият - Петър Кънев. Имам подозрения, че между двете печатници има кръстоска на собственост, намекна Тодоров.

Преди няколко дни се срещнах с един висш прокурор, който намекна нещо подобно, каза Босия. Има личностна битка обаче между Кукловода и Цветанов и Борисов, добави той. След срещата с животновъдите вероятно следващата е била с прокрорите, защото тази битка е за живота на тези хора. Досега кукловодът винаги е оцелявал, но тази кампания беше много зверска и не е ясно дали ще стане точно така, добави Колев.

Едната от главите в книгата ми е свързана с това, че всички са от един шинел, от едни и същи кръгове. Чавдар Чернев е човекът, който е хванал Цветанов, завел го в един ресторант "Монтерей" и му казали, че на него държат. Хората от това задкулисие като Бриго Аспарухов и ген. Л. Гоцев започват да си признават, продължи Тодоров.

След мирните протести и отказа от внимание към него нещата в главата на българина се радикализираха. Левият екстремизъм ще започне да действа, предупреди Босия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 112| 5643 |13.05.2013 Б. Димитрова: ГЕРБ не загуби колкото беше предвидено, БСП не спечели колкото очакваше . 0| 4800 |04.05.2013 Пореден лек трус край Тополовград . 17| 4828 |02.05.2013 Цветанов: ГЕРБ спечели доверието в Европа . 27| 5426 |21.04.2013 Каката на Бойко: Брат ми не е спечелил и стотинка от политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads