Реклама / Ads
16| 7043 |11.05.2015 НОВИНИ

Кольо Парамов пред Фрог: КТБ ще доведе до огромна политическа промяна

.
Финансовият експерт Кольо Парамов
Сега се бавят разкритията около КТБ, но нещата с нея няма да се разминат така лесно. Колкото повече се бавят, толкова по-добре. Народът се кани да поиска отчет от политическата класа. Това каза пред Фрог нюз финансовият експерт Кольо Парамов.
 
Според него конфликтът на политическата класа с народа е голямото разединение, което ще гарантира впоследствие и ново обединение. Цялата съдържателна, политическа и действена работа по проблема КТБ ще е воденичния камък за тези, които днес искат да се скрият, а са бозали от банката. Днес КТБ е символ, а утре –голямата причина за приближаващата огромна политическа промяна.

Арогантната политическа процедура на Георги Първанов да се реживковизира БСП чрез наследниците на политбюро, не е нищо друго, освен истинско подло предателство. Чрез създаването на АБВ г-н Първанов и Румен Петков направиха преоценка и се отдалечиха от онази „лошата” БСП, която самите те произведоха.

В цеха за политически партии те измайсториха една прогнила лява партия , която вече не им върши работа. Но и това ще е до време. Те пропуснаха шанса за голямото обединение. В България имаше възможност за един нов тип подобен на „ПАСОК”. Ако лидерите на тази партия в Гърция се провалиха заради преяждане с власт, то нашият „ПАСОК”- ляво обединение, би било възможно не само да се създаде, но и да просъществува. И то ще стане без Георги Първанов, без Румен Петков и с всички от АБВ. Нужна е организация за изнасяне на истината. Случаят с КТБ е идеален повод за това, категоричен е експертът.

По думите му всички лидери на БСП, с изключение на настоящия Михаил Миков, не са били на „Ти” с живия живот, долу при масите. Александър Лилов и Георги Първанов бяха кабинетни хора с историческата обремененост на вчерашния ден. Те виждаха партията вчера, в историята. Жан Виденов и Сергей Станишев бяха партийци на организационно ниво. Можеха временно да манипулират чрез собственото си обкръжение, но не виждаха хоризонта. Експериментите на партията позволиха на Иван Костов да дойде като спасител, като Исус Христос, за да разкулачи България за 1000 дни. Извикването на царя да балансира държавата за 800 дни не доведоха до Другата България. И днес сме свидетели как около 600 човека в държавата управляват всичката ни земя и получават всяка година по два милиарда лева подарък, възмути се Парамов.


Какво смята той за промяната в БСП и каква е цената за това, четете повече утре в рубриката ни „Интервю”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5083 |09.05.2015 Берлускони се строполи от подиума на предизборен митинг . 3| 4412 |08.05.2015 Цачева: Вероятно до седмица ще бъдат предложени промени в Конституцията . 17| 7931 |07.05.2015 Д-р Дечев пред Фрог: Заплатата на сестрата в „Св. Ив. Рилски” е 1800 лв., а Москов дава 1000 . 53| 5794 |07.05.2015 Проф. Н. Алтънков пред Фрог: У нас не е имало фашистки режим и борци против фашизма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads