Реклама / Ads
5| 8349 |11.09.2019 НОВИНИ

Колтуклиева: Тъпи словоблудци с интелекта на пирографирани батки измислиха нескопосания сюжет за преврат

.
Соня Колтуклиева
Аз знам отлично как работи машината за лъжи на Делян Пеевски и компания. От ноември 2014 г. до юли 2018 г. Маргарита Михнева заливаше медиите с измислицата, че съм взела 500 000 лева от Цветан Василев през 2010 г., за да хваля него и банката. Млъкна едва, когато СГС я осъди за клевета, а ВКС потвърди присъдата. Не бяха открити нито пари, нито публикации - нищо. Защото не съществува!
 

Медиите на Пеевски: от Канал 3 и БЛИЦ, през “Монитор” и “Уикенд” до ПИК, “Труд” и “24 часа” не се свенят да изпълняват всяка поръчка на Делян Пеевски и компания, защото тях правосъдието не ги респектира. Дори като ги осъдиш за клевета - не плащат. Маргарита Михнева повече от година вече не ми е изплатила нито лев. Не вярвам да не е чула призивите ми да прояви съвест, защото аз искам да даря парите на едно болно дете от Петрич, което ослепява от тежка болест. Това е срамота!

 

Колеги, които са осъдили “Уикенд”, например, казват,че също не могат да си получат парите, защото се променят фирми и се сменят адреси. Маргарита Михнева, която е осъдена не само от мен, е прехвърлила всичките си имоти на дъщеря си, която живее в Швейцария; публично обяснява, че живее с минимална пенсия.


Така че, оклеветените са двойно ощетени - за тяхна сметка си остават репутационните щети, както и разходите за адвокати, държавни такси и съдебни експертизи.

Машината за компромати работи без почивен ден. И повечето й посредствени кримки се въртят все около Цветан Василев - човекът, когото Делян Пеевски наричаше “ моя духовен баща” и празнуваше заедно с него рождените си дни, а от банката осигуряваха стотиците милиони за скъпите прищевки на Корпулентния и майка му - медии, фирми, хотели...

 

Понеже Делян Пеевски и компания не са много умни, а и са заобиколени от посредствени лакеи, сега накъдриха сценарий за държавен преврат и замесиха “Боец” и Биволъ. Тъпи словоблудци и нискочели драскачи с интелекта на пирографирани батки измислят все по-нескопосани сюжети. Толкова могат. Слаби в главата, силни в бухалките.

И това ще свърши някой ден. Вселената няма дълго да търпи тази чудовищна несправедливост - България в 21 век - да се командва от примати с власт и пари. Откраднати пари.

 

Журналистката Соня Колтуклиева, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6711 |09.08.2019 Ченалова: От избора ни зависи дали България ще пристъпи към пропастта или ще намери нов път . 26| 9053 |20.07.2019 Соня Колтуклиева: Нито един прокурор не надникна в НАП - ей, така, от кумова срама . 0| 4143 |18.07.2019 Атанас Скатов стъпи на поредния осемхилядник . 27| 14041 |11.07.2019 Томислав Дончев: В ГЕРБ има самозабравили се, постъпиха повече от 10 сигнала за кметове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads