Реклама / Ads
4| 3968 |17.01.2017 НОВИНИ

Константин Проданов: Не е възможна коалиция с БСП и ГЕРБ

.
Константин Проданов
Не е възможна коалиция с БСП във връзка с предстоящите избори. Не е възможна с ГЕРБ и преди, и след изборите, не и с мен като председател. Не виждам проблем в това АБВ да е в ролята на парламентарна опозиция. Това каза на пресконференция новоизбраният лидер на ПП АБВ Константин Проданов.
 

„Всичко постигнато досега от АБВ няма да бъде отречено. Няма как да вървим напред, ако преди това не сме. Мисля, че сбъркахме, като преди да сме се избистрили идейно, направихме крачка към властта“, коментира Проданов.

 

Той уточни, че са взели решение да изготвят график за срещи с всички области и общински структури. „Ще покажем на хората, че имаме пълна приемственост, но даваме и възможност на новите идеи“, добави Проданов. За това, че България няма свой еврокомисар, той коментира, че ще е добре още служебното правителство да направи стъпки в тази посока, въпреки че „влакът вече сме го изпуснали“. Според Проданов България стои леко заради това, че няма еврокомисар.

 

„Идеята е да представим новото ръководство на АБВ. Хората от моя екип, на които ще разчитам, са много важни и се допълват взаимно. Даването на път на млади хора – хора, които нямат обремененост са необходими. Мисля, че АБВ трябва да бъде пример в това отношение.

 

Промяната, която се предлага от другите, е имитативна. За нас е необходима радикализация в организационно и идейно отношение. Предизборната ни платформа ще бъде генерирана с разговори и диалози първо с нашите структури по места, така че пулсът на хората да бъде водещ, а не някакви абстрактни идеи, които ще ни бъдат спускани отгоре“, заяви Проданов, цитиран от "Фокус".

 

Той уточни, че идеята му е да въведе електронни допитвания по всички важни въпроси до членовете и симпатизантите на партията. По думите му родителите на деца в бедни семейства нямат достъп до адекватно образование и здравеопазване.

 

По време на пресконференцията бяха представени и зам.-председателите на партията – Трендафил Величков, Марин Киров, Мариана Тодорова и Христо Михайлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4738 |15.01.2017 Константин Проданов е новият лидер на АБВ . 0| 3929 |04.01.2017 Райчев: Не е невъзможна широка коалиция след предсрочния вот . 3| 10408 |19.12.2016 М. Константинов: Лукарски може да бъде обявен за премиер . 1| 4188 |10.11.2016 Проф. Константинов: Предсрочният вот е неизбежен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads