Реклама / Ads
21| 6845 |23.06.2019 НОВИНИ

М. Константинов: Нов играч може да се опита да спечели кметските избори в София

.
Михаил Константинов
Нов играч може да се опита да спечели кметските избори в София. Това би могло да е най-голямата изненада. Това каза Михаил Константинов по БТВ.
 

Местните избори са най-важни за хората. Ще излязат повече хора, над 3 млн. Чакат ни пет избора-ти вида кметове, един общински съвети  и преференции. Очаквам мръсна кампания, но не толкова гнусна като евроизборите. Тук всички се убедиха, че с антипропаганда не се печелят избори.

 

Опасявам се, че и сега някои партии взимат пари под масата. Високата субсидия дразни хората. Нека да се мисли в тази посока.

 

Според него държавата отивала в правилната посока. Почитател съм само на местните референдуми. След цирка с Британия много трябва да се замислят за национални референдуми. Мажоритарната избирателна система не бе одобрена. Нека да взимаме европейския опит за финансирането на партии, както и за изборните правила. Нека да не правим неща, които ги няма в Европа. В Германия забраниха машинното гласуване. Няма тайна на вота. Има и неприятна възможност да се манипулира вота с тайно устройство. Холандците също имаха таи възможност, но махната системата. В Естония има интернет гласуване и в три кантона в Швейцария. Там хакването е класика. Не може цяла Европа да прави едно, а ти точно обратното.

 

Населението намалява по линия на ниската раждаемост. Механично трябва да вкараме 400 000 души и то млади мъже и жени. Войните за вода ще са зверски. Дивотията на европейците да вкараме мигранти, на никого не помага.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 7363 |22.06.2019 Георги Марков: Мишел Барние ще е председател на ЕК, субсидията може да стане 2-3 лв. . 8| 4859 |20.06.2019 Валери Симеонов: Не знам кой управлява, утре може да не сме коалиционен партньор . 3| 3937 |20.06.2019 Д. Чобанов: Малката партийна субсидия може да се ”изврати” в данък върху бизнеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads