Реклама / Ads
1| 4586 |22.02.2019 НОВИНИ

К. Контрера: Джипито на маймуните в столичния зоопарк да се погрижи за Марешки

.
Източник: Фейсбук
Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин – ”Г-н Мъ”, моля Ви! След ремонта на столичния зоопарк има много добри условия и си мисля, че може и той да се почувства комфортно сред свои.
 

Това призова столичният общински съветник от ВМРО Карлос Контрера в своята "Фейсбук" страница, след като лидерэт на ВОЛЯ Ввеселин Марешки написа писмо до министър-председателя Борисв, в което го приканва да "озапти Каракачанов" по циганския въпрос.

 

В това писмо Марешки пише, че Концепцията за справяне с циганския проблем давала права на този етнос и била направена, за да спечели партията цигански гласове на изборите. Тези и други неверни твърдения провокираха общинския съветник и председател на „Патриоти за София“ в СОС Карлос Контрера да реагира емооционално.

 

Вижте пълния текст на публикацията, публикувано без редакторска намеса:

 

С днешното отворено писмо до премиера г-н Марешки за пореден път показа и доказа, че менталните липси не се компенсират със заемане на постове в Парламента. Функционалната неграмотност очевидно е факт не само сред учениците, но и сред определени лидери на партии и техните депутати. Да заявиш, че Концепцията за справяне с маргинализирания цигански етнос дава права на циганите е равнозначно на това да твърдиш, че имаш верига аптеки и си пиеш редовно хапчетата. Първото показва липса на когнитивен опит, култура и реалната невъзможност да четеш правилно написаното в един не чак толкова дълъг документ, а второто – чисто и просто, че здравната система в България има нужда от повече пари за психично здраве, което съм заявявал публично.

 

Да твърдиш, че ВМРО иска да привлече цигански гласове, докато ти влизаш в коалиция с най-близката до сърцето на Еродан протурска партия в България – НПСД, и чрез техен приближен турчеещ се циганин вдигаш бунт срещу собствената си държава в „Столипиново“, а след това слагаш гръмкото име на коалицията „българските родолюбци“, е меко казано циклофренично.

 

Даже е доста плашещо, защото г-н Марешки, освен че създава фалшиви новини и базира политическите си позиции въз основа на фалшиви новини, които явно следи по абонамент, показва и опасните тенденции политиците да флиртуват с циганския етнос – дали било то с евтини лекарства, или отстоявайки правата им с жалки изказвания, които ме навеждат само на една мисъл – има етапи от еволюцията, които очевидно са подминали определени индивиди. Дарвин щеше да прояви интерес към подобни есземпляри със сигурност.

 

Бих препоръчал на г-н Марешки да се консултира с един лекар – д-р Росен Кръстев. Той е нещо като джипи на маймуните в столичния зоопарк. Може да се погрижи и за него. След ремонта и реконструкцията в Зоопарка условията там не са никак лоши.

 

(Поради изразените вече съмнения, мога да предложа и опростен превод от специалисти на горенаписаното, за да го разбере Веселин - „Г-н Мъ“.)



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3901 |20.09.2017 Карлос Контрера: Ромските гета са благодатно място за появата на терористи . 0| 5318 |30.06.2014 Изтича срокът за смяна на джипито . 0| 4727 |01.12.2007 Имаме един месец за смяна на джипито, ако не ни е лекувало добре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads