Реклама / Ads
25| 10107 |12.09.2020 НОВИНИ

Кординатор на ГЕРБ в Шумен напуска. Обвини партията, че продава мюсюлманите на ДПС

.
Когато се учредяваше партия ГЕРБ, ние българските мюсюлмани – учредители на партията в свесените региони, вярвахме, че това е истенската алтернатива на ДПС. Тази вяра завладя сърцата на много български турци и политическите пробиви в бастиони на Доган не закъсняха. В Шуменско с десетилетия управляваното от ДПС Никола Козлево има кмет от ГЕРБ. Вместо да се задълбочава тази танденция и да се разширява политическото присъствие в смесените региони, днес наблюдваме нещо отвратително. Ние, българските турци, повярвали в ГЕРБ, сме продадени и продавани на ДПС от ръководството на собствената ни партия
 

Това пише в заявлението си до Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ инж. Гюнай Исмаил – кординатор по въпросите на малцинствата за област Шумен, цитиран от местното издание "Ренесанс за истината.

 

Напускането на ГЕРБ на инж. Гюнай Исмаил е поредния удар срещу партията и ще повлияе пряко на изборните резултати в Шуменско, категорични са наши източници. 

 
Инж. Исмаил е истинска изборна машина, влиянието му в региона е безспорно. С днешното си заявление на практика той заявява позицията на хиляди от ГЕРБ в Шуменско по отношение на предателската политика на партията спрямо членовете й в полза на ДПС, допълват запознати. 

 

Според тях инж. Исмаил продължава тенденцията, започната от Цветан Цветанов – напускане на ГЕРБ заради пълното отстъпление от принципите на партията и методи на работа.

 

Припомняме, че само вчера трима бивши кметове на ГЕРБ в Благоевградско заявиха, че ще бъдат членове на новия политически проект на Цветан Цветанов. Днес самият Цветанов съобщи, че структурата на политическият му проект има над 65% хоризонтално покритие в страната. Според него „Републиканци за България“ ще даде алтернатива на над 50% от гласуващите в държавата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 9283 |12.09.2020 Кирил Петков: ГЕРБ не е партия, а на 100% ЕООД на Борисов. От нас си зависи всъщност! . 21| 17081 |11.09.2020 Бенатова за евродепутат от ГЕРБ: Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му отговаря с вметки за аутокюто . 7| 6587 |11.09.2020 Политолог: Колкото по-отчетливо пленарна зала виси на ДПС, толкова по-страшно ГЕРБ пропада . 7| 5469 |11.09.2020 Социолог: ГЕРБ губи позиции, тяхната подкрепа намалява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads