Реклама / Ads
27| 5487 |27.08.2014 НОВИНИ

Коритаров брани вота в Турция; Джабмазки-контра

.
Георги Коритаров
Право на участие в изборите имат хора, които са български граждани, но не и на чужди държави. Отваряне на секции в други държави означава, че хората са се активизирали поради някакви мотиви; искат да са фактор за определяне на бъдещето на нашата страна. Това не е проблем, а се вписва в логиката на идеята за задължително гласуване, коментира по НТВ журналистът Георги Коритаров по повод на секциите в Турция.
 

Гласуването в Турция е огромен проблем, защото е огромна политическа злоупотреба и машинация, контрира евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО. В Турция гласуването е измама, там няма представители на българската държава, никой не знае дали тези хора там наистина гласуват или някой им събира личните карти, каза той. Тези хора са добре организирани от ДПС. Трябва да има секции в посолството и още 1-2, смята той. Според него турската държава участва в тези избори. Трябва ли Турция да участва на избори в България, попита той и отговори - НЕ!

Турция дава домакинството си, за да може граждани на България, прогонени от комунистическото управление, възстановяват рефлекса си и искат да гласуват, контрира на свой ред Коритаров.

Кой е Ердоган, не е Филанкишията, нали, президент е, а той се снима с наши гласовоподаватели в деня на изборите, посочи Джамбазки. Според него ДПС е противоконституционна и антибългарска партия. За Коритаров това било популизъм и антиправно говорене; не можело само у ДПС да се търси вината за несполуките на прехода у нас.

С г-н Местан двамата ще си паснете, обърна се към Коритаров Джамбазки. Не трябва да се гласува в Турция, тези гласове са организирани.

Ако това е българският патриотизъм, жална ни майка, заяви Коритаров и констатира пълен разпад на мисловния процес в българската политика.

Що говорим глупости, попита Джамбазки. 100 000 гласа на хора, които не са виждали България, определят как ще живеем ние и вкарват 3 депутата, възмути се той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4562 |20.08.2014 80 000 асансьора у нас са опасни за живота . 18| 4901 |17.08.2014 ЦИК забрани партийни дарения от чужбина, следи харчовете под лупа . 29| 5442 |05.08.2014 Г. Коритаров: В кабинета липсва човек с не българска фамилия . 16| 5281 |01.08.2014 Бр. Аспарухов: Прекалихме с гражданската квота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads