Реклама / Ads
0| 6488 |21.03.2016 НОВИНИ

Коритаров пред Фрог: Пеевски променя обществения си образ

.
Георги Коритаров
Тази сутрин в интервю за НТВ премиерът Бойко Борисов заяви, че докато г-н Делян Пеевски е в ДПС, ГЕРБ никога няма да си партнират с тази партия. На въпрос какво му е на Пеевски, той отговори: Какво да му е, това е образа, изграден от общественото мнение. Това каза пред Фрог нюз журналистът Георги Коритаров по повод изявлението на Пеевски, че се отказва от българските бизнес проекти.
 

Борисов припомни, че заради такива изградени обществени образи се е разделил с Иска Фидосова и други депутати от ГЕРБ. От тази гледна точка Делян Пеевски не напуска ДПС, но дава знак за промяна на своя бизнес образ в България. Можем да направим извода, че той смята да продължи своето развитие като депутат от ДПС с променен обществен образ. С други думи вече аргументите, че не могат да партнират ДПС и ГЕРБ заради Пеевски, трябва да бъдат изговаряни по друг начин, ако изобщо вече ще има такива аргументи, уточни той.

На въпрос възможно ли е писмото на Пеевски да е написано след участието на Борисов в тв предаването, журналистът обясни: Възможно е всичко, но не мисля, че това е най-вероятното. Но в края на краищата и това не е невъзможно.

След това допълни: Мисля, че трябва да възприемаме открито писмо на депутата Делян Пеевски като изразяване на волята му като бизнесмен. Той има право на своите оценки за състоянието на демокрацията в България, както и е в правото си да определя бъдещето на своето професионално развитие и бизнеспроекти. От тази гледна точка смятам, че изразената воля е нещо, което в нормална среда трябва да се приеме като реалност.

Ако един човек усеща политически натиск върху себе си или дава оценка, че съществува политически натиск в страната, очевидно той го е направил на основата на свои критерии, разбирания и усещания. Дори да приемем, че това е претекстов аргумент да се откаже от бизнеса си, то той има своите основания и вижда перспективата за своето развитие изцяло в политическото пространство. Нека не забравяме, че той е депутат от ДПС, заключи Георги Коритаров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 8740 |20.03.2016 Депутатът Енчев посъветва Коритаров да приеме исляма . 8| 4471 |19.03.2016 Четин Казак: Нищо чудно да има предсрочни избори . 8| 5168 |18.03.2016 Само във Фрог: Слух уволни шефа на АПИ . 36| 13676 |18.03.2016 Октай пред Фрог: Както разграбиха КТБ, така ще унищожат „Булгартабак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads