Реклама / Ads
2| 4558 |19.11.2014 НОВИНИ

Корман Исмаилов: Реакцията на патриотите за Орхан е неадекватна

.
Корман Исмаилов
Реакцията на патриотите за назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната е абсолютно неадекватна. Това заяви за БНР Корман Исмаилов. Депутатът от Реформаторския блок обясни, че не вижда смисъл да има някаква среща. "Не очаквам колизия", заяви Исмаилов.
 
"Те не са част от коалиционното споразумение между ГЕРБ и РБ, те не носят отговорност с политически лица. Те подкрепят програмата, нека да продължават да следят изпълнението на програмата на правителството, и ако имат недоволство, само тогава да възразяват. Няма причина, на база на клевети и обвинения, да бъде оттеглена кандидатурата. В основата на всичко става въпрос за етническа нетолерантност", категоричен беше Корман Исмаилов.

Сред основните възражения на опозицията при актуализацията на бюджета за тази година беше това, че тя ще доведе до най-голямото задлъжняване на държавата за последните години, а свръхдефицитът ще има тежки последици, включително откриване на наказателна процедура. Корман Исмаилов, депутат от Реформаторския блок, се съггласи, че е възможно задлъжняване, но позициите на опозицията са били неадекватни.

"За първото полугодие на годината правителството на БСП, ДПС и "Атака" направи с 1 милиард повече разходи, в сравнение с преди 1 година. Те се ползваха с изключително голям комфорт. Фактът, че съвсем съзнателно се заложиха по-високи приходи, които няма да бъдат изпълнени, за да бъдат направени по-големи разходи, и бих нарекъл това безотговорно, а поведението им в залата – нагло. Трябва да бъдат направени много неща в сферата на подобравяне на бизнес средата, електронното правителство, съдебната система, оптимизация в монго сектори. Има много неща, но важното е, че се възстановяват плащанията по спрените програми, много важно ще бъде и привличането на чуждестранни инвестиции", каза още Исмаилов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4518 |08.11.2014 Корман Исмаилов: Определени фигури от ДПС са проблем за България . 3| 4634 |05.11.2014 Исмаилов: ГЕРБ да върне мандата, ако не намери широка парламентарна подкрепа . 15| 4704 |24.10.2014 Каракачанов: Корман се снимаше с Ердоган на предишни избори . 4| 4976 |09.10.2014 Исмаилов: Крайно време е да изберем ръководство на РБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads