Реклама / Ads
22| 6345 |07.11.2013 НОВИНИ

Корман Исмаилов: Вече не се съобразяват с Доган

.
Корман Исмаилов
Навремето отказах да бъда част именно от тази икономическата мафия. Преди две години, когато ни изключваха от ДПС, критикувахме точно тези практики в политиката. Дворецът на Чаушеску в Букурещ вероятно ще се стори като къщичката на Баба Яга, ако го сравним с всичките сараи и имоти в ДПС.
 

 

 Това коментира Корман Исмаилов, председател на Народна партия "Свобода и достойнство" (НПСД), в ефира на „Лице в лице”. Той разкри как му е била възложена задачата по медиите да казва колко е морален хонорарът на Ахмед Доган за "Цанков камък".

 

На всички им е ясно, че изборите се случват с много пари. Исмаилов призна, че Бисеров е много опитен и ерудиран човек от когото е научил много. Бисеров е част от група колеги, които бяха издигнати от партията. "Колкото повече парите са концентрирани в малко хора, толкова повече те продуцират власт. Властта продуцира пари, и "чадъри" над определени кръгове. Хора като Камен Костадинов, Йордан Цонев и Делян Пеевски бяха докарани в ДПС и им беше дадено огромно влияние. Те стават недосегаеми. Съжалявам Лютви Местан как си чупи езика да обяснява как случая с Бисеров е частен и всичко в партията е чисто като майчино мляко”, коментира Исмаилов.

 

Бисеров беше един от най-активните в законодателната дейност. Един от последните му закони, които внесе беше за офшорните сметки. Представяте ли си, ако Делян Пеевски беше шеф на ДАНС сега? Затова въпроса „Кой?” е толкова важен. Политиката ти дава имунитет, ти кадруваш, много неща можеш да свършиш само с един телефон само, коментира Исмаилов.

 

Затова, когато идва нова власт първо се сменят шефовете на полицията, с което се цели да ти бъдат послушни. Информацията често идва от партньорски служби отвън. Единственият ни коректив вече е от Европейския съюз.  

 

За мен няма съмнение, че един ден ДПС ще се срине с гръм и трясък. Това ще стане много по-рано, отколкото много хора очакват", каза още лидерът на НПСД. В средите на ДПС се коментира, че тези, в които Доган инвестира, даде им протекции и власт, станаха много силни и започнаха да не се съобразяват с него. ДПС не е вече партия, а корпорация.

 

За коалиция между ДПС и ГЕРБ, Исмаилов коментира, че в българската политика вече всичко очаква, след како ДПС и БСП се прегърнаха. Важни са взаимоотношенията на хората с парите, които стоят зад тях. Търсете пари, посъветва Исмаилов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5815 |06.11.2013 "Хамлетовски" въпрос "КОЙ хвърчал повече?" разтерза депутатите . 127| 8786 |01.11.2013 Искът на Борисов срещу Цонев за "мутра" от 50 бона вече е заведен . 75| 6068 |25.10.2013 Манолова: Борисов никога повече няма да бъде премиер . 83| 6435 |25.10.2013 Депутат от БСП: Пицата на Дянков вече е мазничка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads