Реклама / Ads
24| 9507 |14.09.2020 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Елена сама не пожела да подпиша сигнала за къщата в Барселона

.
Евродепутатът Елена Йончева сама не е пожелала БСП и Корнелия Нинова да се ангажират официално със сигнала за къщата на Бойко Борисов в Барселона. Това разкри Нинова в предаването пред bTV.
 

"Тя каза, това е мое международно журналистическо разследване", посочи Нинова.


"За Елена направихме много. Помогнахме ѝ да наблюдава оградата по границата, финансирахме филма ѝ за границата, помогнахме ѝ с охрана", коментира преизбраният  лидер на БСП. Нинова обясни, че единствено сигналът за къщата на Борисов в Барселона липсва сред официалните сигнали на партията за корупция, защото Елена Йончева не е пожелала", обясни тя червената лидерка.

 

Нинова призна, че основната ѝ грешка в първия мандат като председател на БСП е било, че отделяла прекалено много внимание за политиката в Народното събрание и в столицата и не се е срещала с хората в страната, където по нейни думи е истинския живот. "Знам, че нямам право на грешка във втория си мандат", каза още Корнелия Нинова.

 

„Преди четири години за пръв път заявихме, че има паралелна държава, мафия и че нашата цел е да променим модела на управление. Тогава бяхме самотни. Разликата сега е, че хиляди хора на площада искат същото. Сега ще влезем и ще се регистрираме за кворум единствено и само за машинно гласуване. Това вярвам, ще бъде в сряда. От там нататък не можем и не искаме да правим кворум на едно изчерпано управление, на един делегитимиран парламент и по този начин да бъдем част от законодателството, което се приема, което е абсолютно лобистко“, каза още лидерът на левицата.

 

Тя посочи, че БСП не се интересува от проекта за Конституция. „Тази, която предлага Борисов няма никакво значение освен едно – че се опитва да печели време, за да се окопае във властта“, каза още Нинова.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 4806 |13.09.2020 По предварителни данни: Корнелия Нинова печели 80% от вота за председател на БСП . 26| 10106 |11.09.2020 Елена Йончева: Борисов се страхува от разплитането на аферата „Барселона“. Темата България влиза в ЕП през октомври . 41| 8799 |10.09.2020 Елена Йончева: Днес е време Европейската комисия да избере кое й е по-скъпо - демокрацията или господин Борисов . 4| 4661 |10.09.2020 Корнелия Нинова: Пловдивската организация има огромен потенциал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads