Реклама / Ads
8| 4721 |02.11.2008 НОВИНИ

Корупционните схеми - причина за смъртта на А. Емин

.
Това обяви Б. Борисов, който уточни, че общественото мнение се отклонява от истинските икономически проблеми в момента именно чрез етническата карта.
 

 

ДПС в момента правят всичко възможно, за да отклонят общественото внимание от корупционните схеми, от убийството или самоубийството на Ахмед Емин и това, което се случи в „Сараите на Доган”, обяви по Дарик радио неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Тъкмо корупционните схеми били истинската причина за смъртта на Ахмед Емин.

Борисов направи уточнение, че едва няколко изречения от предсмъртното писмо в тефтерчето на покойния  Емин били публикувани в медиите, като първоначално била обявена дата - 1985 година, а след няколко дни станало ясно, че годината всъщност не била 1985, а 1989 година. Борисов се учуди, че досега прокуратурата и специалните служби не са се произнесли кой висш полицаи е подал на медиите въпросната 1985 г.

По повод т.нар. възродителен процес Борисов го определи като нещо не само глупаво, но и жестоко към българските мюсюлмани. Във връзка с артикулираната и от самия него идея българските имена да завършват на „ов” и „ев”, столичният кмет уточни, че всъщност е дал един пример какво е могло да се направи тогава, без това непременно да е правилно. За новото поколение българи обаче този процес бил вече в историята с всичките му недостатъци.

За Борисов общественото мнение бива отклонявано от истинските икономически проблеми чрез етническата карта. По отношение на това, дали, ако се отнеме от ДПС икономическата власт, те биха предизвикали размирици, Бойко Борисов отчете, че това било предизвикано от пускането на годината 1985 и от изречението в предсмъртното писмо на Емин, за подготвянето на ужасен сценарий, който ще върне България към 1985 година. Ако не била подхвърлена точно тази дата, въобще нямало да се говори по този въпрос. Самия Борисов, както и ГЕРБ, не се опасявали от етнически размирици. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5355 |20.10.2008 Финансираните и финансиралите имали интерес от смъртта на А. Емин . 46| 29105 |29.05.2008 Обявиха смъртта на легендарната ШЗО „Христо Ботев" . 6| 4901 |13.02.2008 Ядро на вота на недоверие - корупционните практики . 4| 5614 |26.09.2007 Георги Кадиев: Далеч от "корупционните" играчи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads