Реклама / Ads
82| 8087 |06.03.2013 НОВИНИ

К. Костадинов, Варна за Frognews: Време е и за общинските съветници

.
Костадин Костадинов
Те трябва също да си понесат отговорността, а не да се крият зад тежката сянка на Кирил Йорданов! В противен случай грамадата от камъни може да полети към сградата на Общината, заяви независимият общински съветник.
 

Освен Кирил Йорданов, трябва да си тръгне и целият ОС, т.е. другата половина от тотално отречения и изчерпан за хората политически модел, заяви за Frognews.bg членът на ОС Костадин Костадинов, в момента независим. Морално е редно ОС да се саморазпусне, няма да има нищо страшно; някои казват, че няма да дойдат парите по програмите. А и два месеца във Варна нямаше никаква сесия, нещо случи ли се?, попита Костадинов.

Варна преживява тежки дни, каза още той. Назрява революция, колкото и пресилена да ви звучи тази дума, но за жалост тя е съвсем точна. Хората осъзнаха статута си на държавен суверен и искат своите права.
Какво виждаме навън? Струпано множество, което иска промяна, промяна на статуквото. И какво още трябва да чакаме, за да вземем решение по този въпрос – тази неделя към сградата на общината полетяха няколко яйца и домати. Нима трябва да се случи това, което се случи със сградата на Енерго про? Нима трябва да изчакаме момента, в който недоволните граждани ще атакуват сградата с камъни или ще нахлуят в нея, за да потърсят сметка на местните управленци?

От цялостната ситуация можем да си направим един единствен извод – институциите не функционират. Нито кметската, нито тази на Общинския съвет. Хората не искат Кирил Йорданов да продължава да бъде кмет на Варна, но хората не искат и да гледат как цели 18 месеца Общинският парламент на града ни е фигуративен и помощен орган в действията на кмета, който еднолично взема всички решения. И вместо да бъде коректив, Общинският съвет се е превърнал в нищо повече от една фиктивна притурка, която узаконява всички приумици на кмета, заяви за Frognews Костадинов
.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6614 |06.03.2013 България: траур за Пламен; Варна: грамада за К. Йорданов . 27| 7229 |05.03.2013 Три нови самоубийства стъписаха Варна . 41| 6809 |04.03.2013 Кметът на Варна Кирил Йорданов хвърля оставка в сряда? . 74| 9136 |04.03.2013 Почина Пламен, който изгоря заради ТИМ и кмета на Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads