Реклама / Ads
20| 4574 |29.01.2010 НОВИНИ

Ив. Костов: ДПС се намира в сериозен комфорт

.
Иван Костов Източник: Вяра Йовева
Опасно е да бъдеш подставено лице на върхушката на Доган и когато това стане ясно, ще се появят и свидетели, но мозъкът на тази организация не се и крие, каза лидерът на ДСБ.
 

Болница по дефиниция е заведение, в което, когато човек влезе, може да го лекува денонощно при лекари с хиляди пациенти и съвременна технология, обяви по БТВ лидерът на ДСБ Иван Костов. Как тогава да има такава болница в Ардино, напр.? Питайте здравния министър дали е имало натиск върху него за запазването на болници от този тип, запита Костов. Знаете ли къде е Ардино, продължи той и обясни, че там има толкова малко хора, че докторите няма как да се специализират и оборудват, което пък обричало хората на живот в гето. Не бива тези хора да бъдат затваряни там, не може те да получават ерзацмедицинско обслужване и образование; те не могат да бъдат затваряни в Ардино, за да пускат бюлетините за Доган. Не бива да бъдат затваряни там, та после депутатът от ДПС да се бие в гърдите - ето аз запизих болницата, гласувайте за мен, обясни Костов.

Технологията за упражняване на власт от ДПС е това - да превърнат хората в абонати, които гласуват за тях от гетата. А от тях се рекрутира престъпностт. ДПС се намира в сериозен комфорт и понастоящем, въпреки че по съдебен ред той им беше нарушен, тъй като всички сараи се оказаха платени с крадени от данъкоплатъца пари, каза той.

Костов очаквал да има разследване за пране на пари. Ние имаме интерес държавата са си възстанови имуществото и справедливостта, добави той и каза, че се е обърнал към комисията Кушлев по този въпрос. Това е първият пробив за правилността на твърденията на тъмносините за препиране на пари от подставени лица и превръщането им в сараи, продължи Костов. Опасно е да бъдеш подставено лице на върхушката на Доган и когато това стане ясно, ще се появят и свидетели. Мозъкът на тази организация не се и крие, той каза, че ще се занимава с икономическите въпроси на ДПС, съобщи Костов.

Валутният борд не е теоретична платформа за експерименти, обяви още лидерът на ДСБ по повод евентуалното идване на Илиян Михов като подкрепление на правителството. Кризата изправя пред тежки проблеми българския бизнес. Идеята да бъде девалвиран лева прониква в съзнанието на някои хора в него. Има такива, които искат да се повторят 96-97 година. Ние не можем да си позволим това, категоричен беше Иван Костов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 7870 |27.01.2010 Иван Костов: Ахмед Доган е името на далаверата . 28| 6307 |17.01.2010 Ив. Костов: Желева беше и моя кандидатура, но трябва да се спасява реномето на България . 13| 5065 |10.12.2009 Иван Костов: ДАНС е променена . 2| 5237 |02.12.2009 Иван Костов: България е в положение "1997"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads