Реклама / Ads
119| 6553 |06.04.2013 НОВИНИ

Костов упрекна ГЕРБ: Нито една грешка не признаха

.
Лидерът на ДСБ Иван Костов Източник: Булфото
Не достигна времето да организираме нещата около „Синьо единство”, това е обяснението. Вчера разписах документите, ние отиваме на избори.
 

Това каза лидерът на ДСБ Иван Костов  в предаването „Животът и други неща” на БНТ. Той бе категоричен, че интересите на ДСБ със „Синьо единство” не са се разделили и че има подкрепата й в организирането на предизборната кампания и при попълването на членовете на секционни комисии.

Единственият начин за решаване на социалните проблеми е през защита правата на хората и собствеността, през предприемачеството и икономическото развитие, и то през частната предприемаческа инициатива, а не през работните места, които създава държавата.

Според лидера на ДСБ най-прекият и бърз начин за справяне с безработицата е „не да ги измисля държавата, а да създаде предпоставки тези малки и средни фирми, които са се оказали във фризера, да назначат по още един човек”.

Той заяви, че огромните проблеми в енергетиката се дължат на липсата на регулация и контрол, както и на лоша политика в сферата на енергетиката. Според него НЕК трябва да бъде приведена с изискванията на конкурентния пазар, защото в противен случай тя ще влезе във фалит и ще бъде осъдена за нарушаване на конкуренцията от европейските органи.

„То е въпрос на един анализ и на управленски решения. Ако искаме бързо да намалее натиска върху формирането на цената, атакуваме там, където е най-големият натиск за вдигане на цената на тока”, обясни Костов.

Никога няма да подкрепя Борисов за премиер, категорично заяви Костов. „Той превърна икономическата криза в социална и я прехвърли в политическа.” Според Костов, лидерът на ГЕРБ повтарял само като мантра, че строи магистрали. Ние построихме 99 км. магистрали в онези бедни години, така че неговите киломентри са нищожни, заяви Костов. Освен това в програмата на ГЕРБ нямало нито една призната грешка, упрекна още той.

Който посочат хората ще управлява след изборите. На кафе не мога да гледам, беше прогнозата на Иван Костов кой ще управлява след 12 май.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 5881 |04.04.2013 "Синьо Единство" окончателно се разграничи от Костов . 55| 6973 |03.04.2013 Надежда Нейнски за Костов: Не мога да спя от разочарование . 70| 9347 |31.03.2013 Никола Филчев: Иван Костов е основоположник на политическото подслушване . 115| 8370 |31.03.2013 Иван Костов: Зная как да излезем от кризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads