Реклама / Ads
10| 7225 |11.07.2020 НОВИНИ

Красимир Кастелов: Борисов се уличи сам в лъжа за пореден път

.
Красимир Кастелов
Как Борисов за пореден път се уличи сам в лъжа:
 

"Настоявам охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски да бъде свалена. Това може да се случи още днес, ако изпълняващият длъжността началник на НСО свика незабавно заседание на комисията, която преценява нуждата от охрана. Разпоредил съм на главния секретар на МВР и председателя на ДАНС да гласуват "за" на заседанието", гласи публикация отпреди минути във Фейсбук профила на премиера Борисов.

 

След като в продължение на два-три дена Бойко Борисов твърдеше, че няма нищо общо с охраната на Доган и Пеевски и също, че това е отговорност на президента и на НСО, сега изведнъж разпорежда на своите двама представители в комисията, която решава кой да бъде охраняван от НСО, че трябва да гласуват за сваляне на охраната на Доган и Пеевски.

 

За онези, които не знаят, ще припомня, че третият човек във въпросната комисия е шефът на НСО. Така че, истината е вече потвърдена и от самия Борисов - а именно, че той е имал мнозинство в тази комисия и следователно именно той е отговорен за това, че в продължение на толкова време досега НСО охраняваше за сметка на нас – данъкоплатците Доган и Пеевски. Става безспорно ясно и това, че Президентът Радев е бил прав, когато твърдеше, че няма пълномощия по въпроса, защото има малцинство в комисията и не може сам да решава.

 

Всеки сам може да прецени кой е лъжецът.

 

Facebook, Красимир Кастелов




КАК БОРИСОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УЛИЧИ САМ В ЛЪЖА "Настоявам охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски да бъде свалена. Това...

Posted by Krasimir Kastelov on Saturday, July 11, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5754 |11.07.2020 Пиар експерт: Борисов и Доган умишлено и целенасочено създават етническо противопоставяне там, където никой не го е търсил . 33| 6736 |10.07.2020 Борисов пред привържениците на ГЕРБ: Не викайте ”Оставка” . 16| 7497 |10.07.2020 Гамизов: Наглост! За Борисов и слугите на Путин искането на оставка, било “отклоняване на евроатлантическата ориентация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads