Реклама / Ads
3| 4281 |09.09.2020 НОВИНИ

Крум Дончев: В това състезание Нинова е без конкуренция

.
Крум Дончев
Спазването на принципите на коректността и проявата на уважение към останалите кандидати, отличават Нинова във вътрешнопартийния избор в БСП
 

Нинова е лидер, който през последните години се утвърди като победител за БСП.

Когато фактите говорят…, а именно – безапелационно спечелени президентските избори с почти 2 милиона гласа, извоюване на двойно повече депутатски места за левицата, увеличаване броя на представителите на БСП в Европейския парламент, спечелване на солидни бастиони на местните избори, реализиране на поставените цели и изпълнение на дадените в началото на първия си мандат обещания.


Лидерът на левицата е едновременно с вперен поглед в бъдещето и залага на модернизацията на партията, осигуряваща адекватност спрямо изискванията и динамиката на нашето съвремие, но и опираща се на традициите в отстояването на социалните идеали.


Тя притежава качествата на партиен лидер. Обединител, фокусирана върху актуалните за народа теми и демонстрира в своите действия почтеност, искреност и увереност. Със своята непримиримост към несправедливостта и решителност в борбата с бедността, тя вдъхва надежда на хиляди сънародници. Корнелия Нинова е доказала, че притежава най-важната ценност на един политик – носенето на лична отговорност за своите действия.

С въведените промени, БСП се превърна в най-демократичната партия в България. Идейният дебат е в основата на всяко решение, а то е аргументирано единствено в защита на националния ни интерес, от общата кауза, зад която застава по-голямата част от обществото ни.


Силата на една партия е в нейното единство, обща непримиримост към неправдата и несломимия дух за развитие.
Във вътрешната кампания на БСП, станахме свидетели на редица междуличностни нападки от страна на някои от кандидатите, като тук категорично мога да заявя, че това е погрешно поведение, което носи негатив, не само на самите поругаващи, но и на имиджа на партията. Дали е целенасочено или неосъзнато, не мога да гадая, но твърдя, че единствено човек, който не вниква в идеологията на левицата, би могъл да постъпва по този първичен начин и то в името на личното си благо.


Неоспорим факт е, че до този момент единствения кандидат, който доказа своя потенциал в стремежа на БСП да реализира своята програма на политическата сцена, давайки път на модерното, създавайки мостове между мъдростта на опитните и енергията на младите, докосвайки се до проблемите на хората, спазвайки принципите на коректността и уважението към останалите кандидати, създавайки равенство между членовете при така важния избор за председател на БСП, е Корнелия Нинова.

Поради всичко изброено дотук, аз съм категорично убеден, че в това състезание Нинова е без конкуренция. Вярвам в почтеността, компетентността и прозорливостта на членовете на БСП и вярвам, че на 12–ти Септември ще излезем и ще направим този така важен избор, избор не само за бъдещето на БСП, но и за бъдещето на България.

 

Крум Дончев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 6190 |09.09.2020 Радан Кънев: Младите ли са мафия? Това е цинично . 0| 4527 |07.09.2020 КАТ: Трафикът след почивните дни е натоварен. Има много инциденти и нарушители . 9| 7350 |07.09.2020 Енергиен експерт: Правителството нарушава закона. Затова цената на природният газ ще скочи с 40 % . 24| 8893 |06.09.2020 Директорът на Държавния театър в Габрово пред Фрог: Михайлов не дойде на работа два дни. Затова е освободен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads