Реклама / Ads
2| 4196 |07.04.2019 НОВИНИ

Кубрат Пулев: Бих се извинил за целувката

.
Целувката на Кобрата му струва скъпо
Кубрат Пулев съжалява за целувката на Джени Равало. Въпреки че заради целувката той е с отнети състезателни права в щата Калифорния, боксьорът ни отрече да има лоши чувства към Кралицата на голото суши и адвокатката ѝ Глория Олред.
 

"Бих се извинил. Аз съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, разбира се, няма да го направя по никакъв повод. Това е пак опитът. Човек трябва да мине през подобни неща. Темпераментен съм и съм го направил от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, на хората, които ми симпатизират, че ако трябва пак да го направя - не бих. Ако Господ даде да върна времето... Съжалявам за това, но въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие", каза Кубрат в предаването "120 минути".

 

"На нея и на нейната адвокатка бих казал, че нямам никакви лоши чувства към тях. Даже смятам, че и тя не е лош човек. Тя е готин човек, добър човек. Просто са ѝ дали лош съвет. Бих им казал даже, че ги обичам. Вярвам, че един ден ще станем приятели с тях".

 

"Тази целувка беше израз на радост. Всеки може да си го тълкува както иска, но при мен беше израз на радост и на щастие. Просто емоция, силна емоция, която мога да сравня с ако човек е дрогиран, до такава степен. Нормално, аз съм отворен човек, с всички хора съм много позитивен. При мен е нормално. Това нещо не съм го правил никога, но просто тогава така съм усетил ситуацията. Познавахме се. Аз казах, че сме приятели, ама тя пък каза, че не сме. Явно сме познати. Говорихме си, предния ден ѝ дадох интервю, бяхме много по-близко. Тя каза след победата да направим парти... Аз се бях концетрирал върху мача. Естествено на другия ден това се случи, тази готина целувка".

 

"Не знам кой я покани на партито, тя сама си дойде. Бях в болницата и ми шиеха аркадата. Когато дойдох в хотела, в лобито, тя беше там, Пиеха си и танцуваха. Говорихме си съвсем нормално, смеехме се. Аз даже след мача не пия, гледах си моя мач. Тя идваше, сядаше до мене, но аз не исках такава близост. Тя и с други хора контактуваше. Изобщо нямаше никакъв проблем", каза още Пулев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 9218 |31.03.2019 Алгафари: Кубрат Пулев трябваше да се извини за петното, което лепна на всички нас . 13| 4700 |29.03.2019 Джени Суши иска отнемане на лиценза на Кубрат Пулев . 5| 4379 |24.03.2019 Грандиозна победа с нокаут за Кубрат Пулев, Тервел също бие . 0| 3553 |01.12.2018 В Кубрат задържаха петима работници от нелегална фабрика за тютюн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads