Реклама / Ads
17| 13943 |19.10.2020 НОВИНИ

Кубрат Пулев: Подкрепям протестите, трябва да стане така, както хората искат

.
Кубрат Пулев
Разделението е за добро и вярвам, че ще излезем много по-силни. Трябва да стане така, както хората искат. Ако са реални протестите, лично аз ги подкрепям. Подкрепям хората, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре и да са равни с другите народи. Това каза Кубрат Пулев по БТВ.
 

Вероятно има и платени хора, но има и такива, които обичат България, отиват с децата си на протестите, за да си отстояват правата. Не може да седим и да чакаме неволята. Принцът на белия кон го няма. И жените и мъжете трябва да го разберат. Всички хора трябва да повярват, че те не са второ качество народ. Не зная защо българските пенсионери трябва да получават 250 – 300 лева пенсия. Това е жалко. За спорта е жалко. За здравната система е жалко. Трябва да бъдат будни хората и да изискват. Направил съм така, че да съм независим. Но общото е много по-важно от Кубрат Пулев. Хората са важни, те не заслужават тази съдба на стари години.

 

Всички сме много на думи, но в крайна сметка ситуациите, които животът ни предоставя, показват кой кое е. С две думи възхищавам се на себе си. С пренебрежение приемам загубите и болките. Много хора искат тази победа.

 

Човек не може да бъде по-различен, но и малко да се промени, не е малко. Не мога да разбера защо толкова обичам българския народ. Може от името Кубрат да идва. Може да съм за други времена, аз съм прекалено истински човек.

 

 

По отношение на очаквания мач с Антъни Джошуа, той каза: „Перфектно съм. Чувствам се супер. Сто процента е сигурен мача в моите очи. Подписахме договор между двете страни. Надявам се да има публика. Надявам се всичко да е наред с мен и с моя противник. Победата, която смятам да направя, би била нещо огромно. Готвя се само за победа, не отивам в Лондон като турист. Не ми е толкова интересна дестинация.

 

Не би трябвало да бъде отменен мача заради коронавируса. Има начин, по който да се организира така двубоя, че да няма причини да се отмени. Не е важно кой ще пусне една новина първи. Сега, така го прецениха, имаха своето право. Накараха ме да изтрия новината, и аз не направих, че не разбирам. 12.12.2020 си остава новината.

 

Нямам представа откъде идва фалшивата новина за това че съм ранен. Кубрат Пулев е толкова здрав, че мога да заместя някой снегорин. Не зная откъде идва, аз съм целеустремен, имам своя път и амбиция. Имам своя връх, който трябва да покоря. Такива публикации не ми влияят. Не обръщам внимание. Абсолютно спокойно езеро съм и съм абсолютно балансиран. Аз самият съм психолог до някъде. Имам опит с тези неща и не обръщам внимание. Всичко ме радва и забавлява. На всичко гледам от хубавата страна на нещата. И доста по-сериозни неща не могат да ме разфокусират. Човек трябва да поиска и ще му се даде. Мога да ти докажа, че всичко е 6. Много тонове тежи удара ми. Човешката глава не е направена да ги понесе.  

За мен не всичко са парите. Имах разкъсан мускул, който не можа да зарасне. Казах, че няма как да изляза за пари. На 12 декември ще видите една бойна машина как ще победи. Парите са няколко милиона. Тези пари временно ми трябват, после са въздух.

 

За репликата си: „Има по-хубав тен има от мен“ по адрес на Джошуа, той каза: „Ако хората се опитат да разберат какво съм искал да кажа, дори ще го разберат като комплимент, отколкото като обида. Техните комплекси… това, че тълкуват думите ми, не знаят какво съм искал да кажа. Чудех се с какво ме превъзхожда и аз се чудех какво да кажа. По този начин излиза, че с нищо не ме превъзхожда. Съжалявам, че не съм по-ясен и че е излязло по този начин. Много пъти се казват някои неща, то няма време, хората трябва да разберат с две думи за какво става въпрос.

 

Всички ходим по морета, седим по плажовете и се печем. Но нека да не влизаме в такива детайли. Този мач е моят живот. Това е моята мечта-да стана световен шампион. Който ме познава-знае, аз съм много шеговит и позитивен човек. Имам тъмнокожи приятели. Треньорът ми в Америка е такъв, винаги се майтапим с него и никога не е имало проблем. Лично аз пиша нещата в социалните мрежи. Кубрат Пулев е човек, който знае много добре какво и как го прави. Някой път се движа по ръба, но го умея. Умея! Така съм научен от моя баща да правя нещата, че да не се срамувам. В нашият спорт се търси начин да ме потиснат, да ме смачкат.

 

Времето ще покаже дали ще има публика. Това не играе роля. Когато губим, не знаем какво печелим“, допълни той за мача си с Кличко, от който загуби.

 

Никой не може да ни гарантира ,че можем да живеем 10 минути. Най-вероятно мачът ще остане. Има още два месеца, с които ще се изтренирам още повече и ще стана истинска пила. Ще тренирам тук и в Германия. Смятам, че ще успея. Дори и малко ще повдигна духа на хората и ще имат малко повече самочувствие. Не смятам, че ще има толкова номера, както бе с Кличко.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6424 |16.10.2020 Кубрат Пулев в международен расистки скандал след коментар за Антъни Джошуа . 13| 5433 |27.09.2020 Борисов се чу със Заев: Винаги ще ви подкрепяме . 20| 5627 |30.08.2020 Явор Божанков: Подкрепям Корнелия Нинова, защото изчисти БСП от зависимостите на ГЕРБ и ДПС . 6| 5552 |27.08.2020 Стефан Бурджев: Подкрепям и ще гласувам за Корнелия Нинова за председател на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads