Реклама / Ads
56| 8100 |15.09.2012 НОВИНИ

М. Кунева: България върви към Жан Виденов

.
Търся ангели, търся хора, които да свършат работа. Това заяви във Видин на среща с граждани Меглена Кунева, лидер на “България на гражданите”.
 

Според нея това са хора, които могат и знаят как да бъдат най-полезни за партията и сдружението. Кунева веднага постави в това число учител от Нова Загора, уволнен от ГЕРБ, защото бил симпатизант на нейното движение.

"Ние не оставяме на фронта нашите войници без защита. Ще направим всичко възможно да го защитим, ако трябва ще се жалваме в Европа, ще стигнем и до папата", подчерта Кунева, цитирана от "Стандарт". В неделя “България на гражданите” ще даде пресконференция за случая с уволнения си симпатизант.

Меглена Кунева обеща министър за Северозападна България, ако нейната политическа сила състави правителство в следващия мандат. Такъв опит имало в Гърция, Испания, Франция.

Кунева откри, че в момента България върви към времето на Жан Виденов. През 1996 година у нас изчезнало зърното, а сега фуражите. И тогава, и днес се увеличава безработицата, намаляват инвестициите, а кръгът “Орион” е заменен от “Бистришките тигри”, изтъкна тя.

Не обещавам луната, но ако “България на гражданите“ дойде на власт, то никой няма да остане незабелязан, каза лидерката. Тя ще осигури заетост, по-добро здравеопазване и образование.

Кунева подозира подкрепа между ГЕРБ и БСП и отправи критика към двете политически сили по въпроса за АЕЦ "Белене". Тя призна, че е била шокирана, че договорът между българската и руската страна за изграждане на  АЕЦ "Белене", не е бил прекратен.

"Кой лъже? Очаквам с интерес фактите, които, изнесени досега от двете страни, са твърде противоположни."

Кунева предположи и бъдещите стъпки на това управление. То щяло да намали депутатите в Северозападна България заради намаляващото население.

Ако мислиш за такива региони, ще направиш така, че представителството му да бъде по-осезаемо, заключи тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6125 |14.09.2012 В България отчетоха най-голям спад в заетостта в целия ЕС . 49| 7929 |14.09.2012 България не фигурира в графика на Путин . 109| 7058 |13.09.2012 Борисов: На Путин няма да му е приятна срещата в България, ако знае за иска . 25| 7433 |11.09.2012 Борисов: България спаси всичките си евреи по времето на Хитлер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads