Реклама / Ads
37| 8597 |15.07.2012 НОВИНИ

Кунева била стара като Доган и Костов, минала през всички врътки

.
Я. Янев
Социолози станаха мултимилионери за 22 г. Определен брой социолози се изживявали като шамани и се договаряли, вкл. и с ъндърграунда, за да публикуват изследвания, които са им поръчани.
 

Нормално ли е за 22 г. да има социолози, които станаха мултимилионери, но ако съпоставим данните им с реалните резултати, те няма да съвпаднат. Има честни социолози и такива, които са си направили социологически агенции за сметка на манипулации, констатира Яне Янев по НТВ.

Той поиска да има данни във всяка медия кой е поръчал изследването и кой го е платил. Договорите с медиите били публични, докато при социолозите не било така, някои пускали фалшиви касови ордери и пари вървяли кеш.

Законопроектът беше приет на първо четене в правната комисия, извести Янев. Почти от всички партии имало подкрепа.

Искаме да премахнем партиите фантоми. Има 50-60 партии у нас, които участват на избори, преди тях представят списъци с подписи, а после получават по-малко гласове от тези списъци. Няма да има дисперсия на гласове, на малка и бедна България не са й необходими 100-200 партии, отсъди Янев.

Никога не сме искали гръцки модел, искали сме преразпределението на гласовете да тръгва от най-голямата партия. Не става въпрос за ГЕРБ, а за принципи, каза Янев. Той определи като пълни глупости и измишльотини слуховете, че РЗС изпълнява поръчки, а Янев бил говорителят на Борисов.

Не мога да срещна хора, които да си спомнят какво М. Кунева е направила за българските потребители, каза лидерът на РЗС. Според него тя искала да направи политическа подмяна. Г-жа Кунева е толкова стара колкото Доган и Костов, минала е през всички политически врътки. тя не е антипод на Б. Борисов, а фалшив негов дубликат, констатира той.

Ние сме конструктивна опозиция на ГЕРБ, искаме да критикуваме така, че да чуят нашите думи, обясни още Янев. Според него позицията на министър Д. Ковачева била като на пиле в кълчища - неадекватна. ВСС бил изчерпан и направил куп безобразия, трябвало да подаде оставка.

Дянков е един от успешните министри, но най-успешен е Б. Борисов, заключи лидерът на РЗС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 144| 8211 |11.07.2012 НЦИОМ: ГЕРБ, БСП, Кунева и ДПС-сигурни в следващото НС . 125| 8160 |01.07.2012 Учредиха Движението на М. Кунева; РЗС: Това е кукувиче гнездо! . 42| 7488 |15.06.2012 Огнян Донев се гласял за вицепремиер на Кунева . 104| 10785 |14.06.2012 М. Андреев: Л. Павлов се присламчва към Кунева със зестра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads