Реклама / Ads
35| 6787 |06.12.2013 НОВИНИ

Курумбашев за Манолова: Не съм я виждал с камшик и палка

.
Мая Манолова
Тя е нашето мъжко момиче, похвали я колегата. След изказването му депутатите от Коалиция за България и ДПС станаха на крака и започнаха да ръкопляскат.
 

Мая Манолова е нашето мъжко момиче, което никак не се шегува, каза депутатът от Коалиция за България Петър Курумбашев в дебатите по исканото от ГЕРБ предсрочно отстраняване на зам.-председателя на парламента Мая Манолова, предаде „Фокус”. „Почти цяла минута ми отне да се запозная с мотивите на искането. След поредицата от вотове, сега продължавате тази процедура и с Народното събрание – първо искахте оставката на Михаил Миков, сега на Мая Манолова. Моля ви, г-н Имамов, да се подготвяте и вие. Моля само да му оставите поне един месец, за да подготвите такава сериозна кавалкада от аргументи”, коментира Курумбашев. 

„Няколко пъти използвате в мотивите думата „грубо”. Аз не съм виждал Мая Манолова с палка или с камшик, поне не в пленарна зала. Тук са използвани и думи като - нарушенията се увеличават ескалационно. Колеги, кои неща се намаляват ескалационно?”, попита с усмивка депутатът. 

„Прави ми впечатление, че след като ползвате алитерацията, достигате до извода, че г-жа Мая Манолова води „политическа борба от сталинградски тип”. Хубаво е да се научите да правите разлика между Сталин и Сталинград. Моля да правите разлика! Това е като разликата между цар и Цариград. Сталинградската битка е битка за учебник и всички, които са участвали в нея, дават обратната точка във Втората световна война”, подчерта депутатът. „В подписите под искането липсва името на този, на който не трябва да споменаваме името, на вожда и учителя на българския народ, затова и аз няма да го спомена”, заяви Курумбашев. 

„Мая Манолова е трети мандат народен представител. Един парламентарист не се изгражда нито за една година, нито за един мандат. Мая Манолова е нашето мъжко момиче, което никак не се шегува. Бих казал подобни думи само за още една дама в нашата парламентарна група, ако ме разбирате г-жо Нинова”, посочи Курумбашев.
„Изразявам категоричната подкрепа на нашата парламентарна група за Мая Манолова и моля да изразите това с вашите аплодисменти”, призова Курумбашев. След това изказване депутатите от Коалиция за България и ДПС станаха на крака и започнаха да ръкопляскат. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 103| 5845 |29.11.2013 Атанасова към Манолова: Държите се като влечуги в терариум . 14| 5224 |13.11.2013 Главсекът на МВР не виждал нищо извънредно . 71| 5588 |12.11.2013 Манолова: Няма бити студенти . 65| 8608 |29.10.2013 Дукова от ГЕРБ към Мая Манолова: Намалете си мъжките хормони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads