Реклама / Ads
22| 6340 |20.09.2013 НОВИНИ

Кутев: Ако има разлика между Пеевски и Борисов, тя е в полза на Пеевски

.
ГЕРБ по никакъв начин не са си променили държанието да си сменят мнението през 24 часа. Не се притеснявам от вота на недоверие. Кабинетът се стабилизира и получи глътка въздух. Трябва да използваме това и да продължим да работим още по-усърдно.
 
Това каза в предаването "Панорама" по БНТ Антон Кутев от БСП. За тези 100 дни правителството на Пламен Орешарски свърши много работа. Намаляването цената на тока, парите за майките, парите за учениците и още много. Ако ГЕРБ бяха поискали вот на недоверие за цялостна политика, щяха да отрекат всички тези постижения, обясни Кутев.

Казусът "Делян Пеевски" беше грешка, но между него и Бойко Борисов няма никакви разлики. Може би единствено, че Пеевски има повече медии, категоричен беше Кутев. Но ако все пак има някаква разлика, тя е в полза на Пеевски.

В последните седмици няма да намерите нито една лошо дума срещу Борисов. Какво означава това, попита риторично депутатът. Няма опасност БСП да се разцепи, завърши Кутев.

ГЕРБ не си е сменил политическата оценка за правителството и натиска ще продължи, каза Владислав Горанов, бивш заместник-финансов министър в кабинета на ГЕРБ.

Сменихме вота, за да не бъдем упрекнати, че подкрепяме правителството на БСП, ДПС и "Атака". Не трябва да вдигаме цената на "Атака" с всеки един вот на недоверие, каза Горанов. Дебатът за сегашното управление може да се формира в два аспекта. В сегашното правителство има няколко добри експерта, които щяха да изглеждат много по-добре в едно друго правителство. Бедата е, че това правителство е заложник на партиите, които го подкрепят.

Това правителство е абсолютно безвластно и марионетно. Те нямат никаква идея за реформи. В криза трябват много воля, твърдо управление и желание за реализиране на непопулярни мерки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5144 |19.09.2013 Генерал Атанасов: Върви някакво договаряне между управляващи и ГЕРБ . 1| 6078 |09.09.2013 “България си ти!” гостува на XI Международен панаир на народните занаяти . 13| 4846 |05.09.2013 Антон Кутев: Трайното решение за конфликта в Сирия е само по мирен път . 25| 5944 |30.08.2013 Сблъсък между хората на Сидеров и Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads