Реклама / Ads
23| 6070 |09.06.2012 НОВИНИ

Кутев гласувал за БСП, но не я разпознавал до 2000 г.

.
Антон Кутев
След изказването си за земетресението Кутев станал най-издирваното лице в Перник след Рихтер. Политикът не бил зависим, защото не се обвързвал в схеми.
 

Винаги съм имал собствено мнение и съм отстоявал възможността да го изкажа, каза по БТВ депутатът от БСП Антон Кутев, който след земетресението в Перник написа като статус във Фейсбук профила си: „Земетресението събори няколко комина и един селски мост. Стотина къщи се напукаха... Помагаме на хората с напуканите къщи (нали за това е държавата) и продължаваме напред! Защо е този шум? Човек ще си каже, че си нямаме сериозни проблеми..., та се занимаваме с измислени. Вредата за живота на хората от замразените доходи е доста по-голяма, отколкото земетресението успя да нанесе!"

 

Статусът ми беше непремерен като думи, за което се извиних. Във Фейсбук човек прави статуси, за да предизвика дискусия, но не съм искал да обидя някого, извини се Кутев в ефир и каза, че по този повод имало най-различни изказвания, вкл. и обвинения, че заради него стават земетресенията. Той дори станал най-издирваното лице в Перник след Рихтер.

Гафове съм правил много, още повече, че в политиката влизаш в много конфликти. Хората мразят политиците, а медиите търсят конфликта, скандала. Политикът изглежда сив, ако не влиза в такива конфликти, но агресивен, ако се замесвал в тях, добави Кутев.

 

Кутев мечтаел да се занимава с изкуство, даже завършил Художествената академия от куртоазия. Било му скучно да учи икономика, а влизането му в политиката било въпрос на идеал.

 

До 2000 г. гласувах за БСП, но не я разпознавах, призна още Кутев. Сам той скъсал връзките си с всякакви финансови кръгове. Голяма част от политиците, въвлечени в подобни схеми, били зависими. Ако аз мога да се скарам по всяко време с Бойко Борисов и Цветан Цветанов, това е защото не могат да ме хванат за нищо, каза още Кутев.

 

Самият той нямал почти никаква собственост, освен автомобил на лизинг, за който му стигала депутатската заплата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 5992 |13.09.2011 А. Кутев: Сега вече съм убеден, че БСП ще спечели изборите . 38| 5109 |26.07.2011 Кутев сравнява Цветанов с Кастро . 24| 5890 |02.05.2011 Кутев: Да обявим кандидата си преди ГЕРБ ще е грешка . 47| 5676 |26.02.2011 А. Кутев: В доклада на НАП за Цветанов има груби несъответствия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads