Реклама / Ads
15| 5188 |26.03.2020 НОВИНИ

Лъчезар Иванов: Сестра ми е с коронавирус /обновена/

.
Лъчезар Иванов Източник: БГНЕС
Сестра ми е на първа линия и също е заразена с коронавирус - не мога да гарантирам, че пробите на народните представители ще бъдат отрицателни. Това заяви депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов от парламентарната трибуна.
 

В началото на днешното заседание председателят на НС Цвета Караянчева предложи депутатите да се събират, но само при актове за извънредното положение. 

"Учудвам се от изказванията на колегите, сякаш тук събрани депутатите не сме от тази планета. Сякаш нещата, които се случват около нас, болните хора и близки, не ни касае. Седя, слушам, гледам и не мога да повярвам. Всеки ден от екраните  специалистите излизат и казват колко от нашите съграждани са поразени от тази невидима болест", каза още той, цитиран от Новини. бг.

 

"Искам да се обърна към всички вас като лекар, също участвам в тази сложна обстановка", допълни още Иванов. "Колеги, обръщам се най-отговорно към вас. Смирете се към болестта. Всички сме еднакви пред заразата и смъртта. Не го забравяйте това. Лекувал съм много народни представители преди да знам, че ще седя тук и ще говоря от тази трибуна. Тук има един депутат, който също уважавам - неговият баща работи в Пета градска болница и всеки ден се среща с заразата", заяви депутатът от ГЕРБ.

 

"От известно време и аз обитавам в българския парламент. Защо не носите маски, уважаеми колеги от БСП?! Защо като искате толкова да работите - сте на половина в залата?!. Защо искате българският парламент да работи, за да се генерират после фалшиви новини?! Защо искате да клатите лодката, на която и вие се намирате. Положението е сериозно. Нека да се смирим, да се осъзнаем и да направим това, което се очаква от нас. Това правителство работи много добре и се дава за пример в Европа. Моля, осъзнайте се!" Това заяви депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов по време на днешното заседание в НС.


"Общувам с хора и те ме питат защо не носим маски в НС и работим, значи този вирус не е страшен. Ние имаме нужда от съединение, единени и пример.  И ние да затворим и ние да сме част от хората, които са по домовете си", каза още той. "Дръжте се културно, колеги!" призова той.

 

"Въобще не ни е важно в залата ще ходим ли с маски или не, ще се заразяваме ли или не. Но с какво очи ще гледаме хората?“, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. „Ако някой от нас прехвърли зараза, болест смъртоносна на някой гражданин, на някой чужд човек... Тогава за очите какво ще кажете? Ще си поръсвате главата с пепел? Файда няма да има от това“, каза той.

„Утре сутрин като станете се погледнете в огледалото  си задайте въпроса: Господи, ако някой от моите познати легне на легло болен, аз вчера какви глупости говорих в Народното събрание“, препоръча той на колегите си депутати.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3771 |25.03.2020 Медсестра от болницата в Пловдив е с COVID-19 . 8| 4482 |06.03.2020 Мед. сестра Мая Илиева: Изпратихме споразумение до Жени Начева, очакваме реакция . 27| 17922 |06.03.2020 Сестрата, след като слезе от прозореца: Бяхме подгонени като кучета . 20| 5398 |06.03.2020 Напрежение! Сестра излезе на перваза на Партийния дом, шефът на НСО я убеждава да влезе вътре /обновена/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads