Реклама / Ads
12| 7940 |22.01.2015 НОВИНИ

Лазаров се превърна в летящия холандец

.
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров се превърна в летящия холандец, става ясно от публикации в медиите. Очевидно, че меракът да се хареса на премиера Бойко Борисов го извади от мекото кресло в сградата на ул. „Шести септември” и го прати директно на фронтовата линия.
 
Точно в 16, 21 часа днес „24 часа” съобщи: Светлозар Лазаров пристигна в Благоевград. Поводът за внезапната му визита било убийството на петричкия бизнесмен Орхан Изиров. Лазаров на място се запознавал с извършените действия по разкриване на убийството от местните криминалисти.

Минути по-късно варненският сайт „Петел” пък обяви в 17,25 часа: В момента висши прокурори и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров са в морската столица и лично командват специализираната операция.
Да се чудиш на кого да вярваш. И на Лазаров да се чудиш също, задето е тръгнал да имитира своя предшественик Бойко Борисов, ако разбира се написаното е вярно. Много журналисти все още си спомнят за времето, когато сутрин го дебнеха в Петрич, на обяд в Плевен, а вечер го причакваха в Добрич. А после обратно, но по друг маршрут. Честно, нямаше стигане.

От цялото това тичане, което е предприел сега Лазаров може пък да има файда, знае ли се! Поне ще види какво е там, където преди няколко месеца се сътвориха безумни реформи. И той не понечи да каже и дума срещу това. Със сигурност ще види, че е пуснал армията си да се бие с голи ръце. Както и че професионалистите, които са останали в системата, са колкото пръстите на едната му ръка. Ще може с очите си да се убеди, че престъпност не се бори с лакеи, страхливци и подлизурковци, поставени на възлови позиции заради близостта им с този или онзи политически лидер. Пък и кой знае, може би Лазаров ще има възможност да чуе с ушите си, че полицаите искат да си върви. Казват, че решенията ни определят какви сме. Ако сегашният главен секретар се опитва да подражава на бившия, ще сбърка. Мнозина се пробваха и катастрофално загубиха. А някои дори станаха за смях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 10297 |13.01.2015 Умишлено мотаят закона за МВР заради Лазаров . 15| 4669 |13.01.2015 Цветанов поздрави Лазаров за "отличната" работа по случая Сертов, поне нямало убити . 7| 4458 |12.01.2015 "Протестна мрежа" иска оставките на Писанчев и Лазаров . 18| 6063 |10.01.2015 Извънредна среща при премиера с Цацаров, Вучков и Лазаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads