Реклама / Ads
15| 6695 |23.05.2015 НОВИНИ

Лечков : Само една фирма на ДПС печели обществените поръчките в региона

.
Йордан Лечков
Искам да кажа на премиера, че парите, които се раздават с лека ръка са нашите пари. Аз не гледам мачове, защото ми се умарят очите. Много неща знам за футболните мачове, но нямам доказателства. Това каза Йордан Лечков по НТВ.
 

Ще се кандидатират за кмет, ако не ми повдигнат обвинение. Не съм злоупотребявал с власт и не съм плащал на съдии, за да ме оправдаят. Казвал съм от самото начало, като станах кмет, че само сливенски фирми ща работят в Сливен. Сега само една фирма на ДПС  печели поръчките. Централизирано, каза той и не отрече, че това е фирма, свързана с Делян Пеевски .

 

След това той обясни: Аз подкрепих ГЕРБ, още преди да бъдат на картата. Доста хора не бяха познати, а ходеха да си дуят бузите. Вторият човек в държавата е осъден на втора инстанция. Но понеже сме олигофрени, не смеем да си кажем. Аз съм ги забравил ГЕРБ. Не съм участвал в схеми за купуване на гласове. На последните избори Лечков  и неговите гласоподаватели  бяха излъгани.  От никой не съм поискал една стотинка за моето кметуване. Много хора си плащат, за да бъдат депутати, чувал съм, допълни Лечков .

 

Той е категоричен: Всички живеем в България и всички чуваме по нещо. Нямам доказателства. Това не е само за една партия. При мен няма тема за пари. Смятам, че човек може да се оправя и да си каже истината. Асен Гагаузов  беше записан, но нито прокуратура се сезира, нищо. Искам да попитам каква отговорност ще понесе прокурора за 6-те дела, по които ме оправдаха. Има много зависимости между властта, прокуратура и съда. Управляващите бяха зад прокурора. Тогава управляващи бяха ГЕРБ. Не вярвам на прокуратурата. Хората избират кметовете. Понеже можем да говорим за олигофрени, можем да говорим и за мазохисти. Нямам никакви  отношения с ГЕРБ. Не искам да ме подкрепят. Те ми донесоха достатъчно негативи. Има много неща, които са се случили между нас, но не им е сега времето. Няма смисъл. Да го приемем като нещо лично.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5840 |22.05.2015 Самолет се разби край Лесново . 2| 5028 |21.05.2015 Самолетът на Груевски кацна аварийно . 2| 4886 |21.05.2015 Кънев за Местан: Заяжда се на дребно; една и съща дъвка . 6| 4643 |21.05.2015 Местан: Кънев да се успокои, той си е самодостатъчен компромат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads