Реклама / Ads
1| 6515 |30.08.2016 НОВИНИ

"Левски" вече не е на Пеевски, а на Русев - приятелят на Пеевски

.
"Кардинал" Спас Русев...
Това може да се случи само в България! В просмуканата от Азис и изнасилена във „Фермата“ България! Само в нея може Левски да се подарява за 80 стотинки от мафиота Чорни на адвоката му, от него на Пеевски, а сега от адвоката на Пеевски на бивш шофьор на УБО, станал мастит следдесетоноемврийски куфарен милионер. Така започва коментарът за смяната на властта във футболния ”Левски” в ”7 дни футбол”
 
Може би тук е време да припомним думите на генерал Атанасов от началото на века, когато той има смелостта да изгони Майкъл Чорни от България. Направи го във времена, в които все още вицепремиерът от ТЯХНОТО правителство Евгений Бакърджиев мечтаеше след мавзолея да затрие и ЦСКА, докато си пие уискито със световния бандит.

„Левски е касичка на руските тайни служби! Парите, които се въртят там отиват за плащане на по-специални неща, неслучайно около клуба има всякакви хора“, лаконичен бе генерал Атанасов!

Е, дойде време службите да си приберат отново касичката. Кои служби? Има ли значение дали са руските, българските, или всички заедно.

Иво Тонев излезе и призна човека, че с адвоката на Пеевски и строителчето от Пловдив дали за една година 2 милиона. А бюджета на Левски е 15! Другите 13 милиона откъде са, как влизат, за какво се харчат? Как ще се изплаща сектор за 6 години, като ходят по 100 души на него. Трябва да им направят билетите по 1000 лева! И имало един заем, дето щял да се оправя…

Т.е. досега в Левски беше страшно откъм прозрачност на парите, а от тук нататък ще е направо ужасяващо. Особено на фона на належащото опоскване на „Виваком“, където нещата все още са неизяснени. ..

А когато има да се усвояват едни пари, веднага идват старците. Тези от УБО, от ДС…

Видяхте ли на какво приличаше „синя“ президиум в НДК? Най-отпред Христо Друмев. Шефът на НДК с името Борил е най-дълго работилият агент на мракобесната структура ДС – 31 години! До него – шофьорът от УБО Спас Русев. Някъде зад тях – дантеленият агент Николай, известен напоследък като новия близач на задника на Бойко Борисов.

Боже мой, това ли е святият и чист Левски, за който говореше обвиненият, че крал помощи за родните сираци „филантроп“ Русев?

А, да, говеждият възторг изби в друга посока – Левски вече не бил на Пеевски! Тъпанари, вие познавате ли Делян? Аз го знам от „Джей моделс“. И ще ви кажа, че е голям. Не само на кила, но и на ходове – досега Левски беше на Пеевски, сега Пеевски стана на Левски. Сладка работа! „Сините“ ще го гледат, „сините“ ще го издържат, „сините“ ще са неговата касичка!

Почакайте малко преди да мучите, скоро ще има интересни новини около „Виваком“…, завършва коментарът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3956 |30.08.2016 Вечерен час в бежанския лагер в Харманли . 0| 4178 |29.08.2016 Летището във Виена вече работи нормално . 0| 5402 |29.08.2016 На Изток повече облаци, кратки превалявания, гръмотевици . 0| 4516 |27.08.2016 По-евтини почивки вече на морето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads