Реклама / Ads
16| 9515 |11.09.2019 НОВИНИ

Само във Фрог: Лидерът на БОЕЦ очаква арест, привикват го в СДВР в 15 часа днес

.
Георги Георгиев
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев очаква да бъде арестуван. Той е привикан в Столичната полиция в 15 часа. Формалният повод е готвения за четвъртък протест пред Съдебната палата. Георгиев съобщи пред Фрог, че има голяма вероятност да бъде закопчан.
 

По тази причина БОЕЦ-ът ще се яви в СДВР с адвокат. Ако спрямо него бъдат предприети ограничителни мерки, се очаква защитникът му да съобщи какво се случва. БОЕЦ бяха упоменати в компрометиращ чат за преврат на Десислава Иванчева, разпространен от ортака на Петното- Йордан Бонев. Иванчева съобщи пред Фрог, че това не са нейни разговори и става въпрос за фалшив нейн профил, заради което ще сигнализира компетентните органи. Шефът на МВР Младен Маренов, обаче съобщи пред медиите в парламента, че МВР взима мерки във връзка със сигнала, че се готви преврат, което означава, че вътрешното ведомство приема информацията на човека на Петното за чиста монета.

 

Във връзка с поредния компромат, в който съвсем целеносочено са замесени имената на хора, сочени от свинските медии за врагове на депутата от ДПС Делян Пеевски, Георги Георгиев написа във Фесбук:

 

ТАКА!
Преврат е, когато някакви скрити сили се опитват да свалят законното правителство в една държава.
БОЕЦ открито, публично и последователно искаме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази битка в момента считаме, че са оттегляне на кандидатурата на Гешев - кандидата на мафията за главен прокурор и сваляне под граждански натиск на мафиотското и нелегитимно правителство на Пеевски и Борисов. Това се нарича - Гражданска Революция! Битка на гражданите за свобода, справедливост и демокрация! И от това се страхуват дебелите!
На 12.09 от 15.00ч. пред съдебните палати в столицата и страната - НАЧАЛОТО!
#АзСъмБоец
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

ДО ВСИЧКИ бойци, приятели и съмишленици.
Дебелите изтрещяха от страх. Предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства. В ход е изключително гнусно и подло активно мероприятие насочено основно срещу мен, БОЕЦ и журналистите от Биволъ. Мишени са и други граждани и политици, обявени за врагове на мафията.

 

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.


Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е заразата, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска диктатура на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим срещу това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито с ясното съзнание за последствията.


БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стратираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии. Война е. Статуквото е разклатено и дебелите са в паника. Мутрите с качулките и страха днес крепят тяхната власт. Това е техният край.


Свободата, приятели, за нея се борим и сме готови да платим цената. Близо сме, обречени сме да спечелим тази битка. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, в будител на гражданското общество, а това е най-големият кошмар на мафията! Че гражданите осъзнават силата си и има организация, която да консолидира тяхната енергия!


Борете се и никога не се отказвайте. Дори и в ареста ще съм с вас и ще имам контакт с вас - непримиримите. И когато изляза ще продължа битката още по амбициран.
На 12.09 в 15.00ч. БОЕЦ излизаме пред съдебните палати в столицата и страната - "СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ - БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ! Елате. Всички.


На съпругата ми и децата - обичам ви. Ще се преборим с всичко. Вие сте всичкото ми. Мариелка, ще доживеем да видим как децата ни живеят щастливи и свободни в собствената си родина! Клетва ти давам.
Споделете и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!
Гражданите сме по-силни от мафията!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 12240 |11.09.2019 Иванчева пред Фрог: Разпространените чатове с мен са фалшиви, не познавам Цв. Василев и Прокопиев, очаквам да ме задържат . 7| 8492 |09.09.2019 Само във Фрог: Шефът на „ТАД Груп“ чете за Путин и Суворов в ареста, службите подозират, че е US шпионин . 0| 4481 |09.09.2019 ”Грийнпийс”: Действията в ТЕЦ-Перник са само показни, няма дългосрочна политика . 2| 4668 |06.09.2019 ЕК: Само 22 % от ромите у нас вярват в правосъдието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads