Реклама / Ads
5| 5189 |14.01.2019 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ направи на пух и прах ”Медицински одит” заради съпругата си

.
Георги Георгиев и съпругата му Мариела. Източник: Фейсбук
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи на пух и прах Изпълнителна агенция ”Медицински одит” заради съпругата си, на която е трябвало да се извърши трансплантация на бъбрек. От години жената е на хемодиализа и само операция може да спаси живота й. При наличие на донор, процедурата е била отказана. От ”Медицински одит” заявили, че жената е получила ”адекватна медицинска помощ”.
 

След становище на здравната инспекция, Георгев разкри  безумното становището на "Медицински одит", Георги Георгиев гневен разказа:

 

НЕ СТЕ ГЛУПАВИ, КОРУМПИРАНИ СТЕ, КОЕТО Е ПО-ЛОШО!


До сега се въздържах да коментирам лекари. До сега. Имаме прекрасни специалисти, които буквално правят чудеса, поклон, но имаме и лекари, завършени изроди, които са способни за пари и постове да продадат душите си. И няма значени колко човешки живота са спасили, важно е колко хора са убили. А най-големите изроди са политиците ни, по чието нареждане и чадър лакарите-изроди източват парите за болните и убиват болните, като ги лишават от лечение.


Получих отговора на Медицински одит по моят сигнал за отказ на лечение за съпругата ми, Мариела. От министерството на здравеопазването са упражнили огромен натиск, за да бъдат замазани и скрити нарушенията и опитите съпругата ми да бъде убита, като бъде лишена от лечение. Повече от десет дни доклада е крит от директора на МО - Златица Петрова, вместо да ми бъде изпратен. Написаното в този доклад е чиста гавра и абсолютни лъжи. След като повече от година и половина съзнателно, систематично и последвователно на съпругата ми многократно и бе отказвано лечение, в доклада се твърди, че през октомври миналата година е проведена плазмафереза, с цел "подобряване на бъбречната функция"!

 

НА КОИ БЪБРЕЦИ, БЕ, БОКЛУЦИ ДОЛННИ, ТА ВИЕ Я ДОКАРАХТЕ ДО ТАМ, ЧЕ ТЯ НЯМА БЪБРЕЦИ! Какви "функции" след като бъбреците и не работят и тя е на хемодиализа три пъти седмично?! Не болестта, вие унищожихте бъбреците и с вашето умишлено бездействие.

 

ЗАЩО НЕ Я ЛЕКУВАХТЕ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПРЕДИ ТОВА? ЗАЩО НЕ НАПРАВИХМЕ ПЛАЗМАФЕРЕЗАТА КОГАТО ИМАШЕ БЪБРЕЦИ? Година и половина след като бе диагностицирана и бяха установени антитела в кръвта и, ние се борехме да отложим края и да удължим живота на органите и. Една година и половина бъбреците и, макар и увредени работеха и тя имаше шанс да удължи живота им, както и своят живот и да направим трансплантация. През цялото това време бяхме лъгани, че плазмафереза не може да бъде направена, че няма финансиране, че в България не може и гледаха безучастно как органите и биваха "изяждани" от вътре. И след като бъбреците и приключиха и благодарение на натиска и подкрепата на приятели и съмишленици принудихме "системата" да направим три курса плазмафереза (при необходими от 5 до 8 курса).

 

И отново два пъти и бе отказвано лечение. И чак след като за случая се разшумя по медии и в социалната мрежа, и като наритах капутите и мишките по министерство и агенции си отбиха номера. И това наричат "адекватна грижа и лечение", както и "пълна, навременна и качествена медицинска помощ". За година и половина, през което време беше лишена от лечение антителата в кръвта и се увеличиха двойно, бъбреците и приключиха, сърцето и е увредено, а шансовете ни за трансплантация са сведени почти до нула. Това е "пълната, навременна и качествена медицинска помощ", която получихме. Заедно с много лъжи, сълзи и мъка.


Не е достатъчно само да казваме проблемите, трябва и да разобличаваме свинете и техните слуги. Отговорен за репресиите и отказите за лечение на Мариела е доцент Буланов - зам. директор Медицински дейности в Александровска болница. Този човек е лъжец и страхливец. Той е действал под натиск и в изпълнение на заповедите на зам. министър Бойко Пенков, а този лъжец и страхливец е изпълнявал директна заповед на Буда - "тия да ги няма". А шефката на МО, Златица Петрова замита следите и покрива престъпленията им. И мога да докажа всяка своя дума. И какво от това? Свинете владеят цялата държава и всички институции и знаят, че могат да крадат, лъжат и убиват безнаказано. Но възмездие трябва да има. И когато институциите не работят намираш други начини.

 

Трябва, иначе губиш себеуважението и вярата си, а друго май не ни остана. Ще си платят за всичко, това вече е лична моя грижа. Важното е и истината да бъде казвана, но най-важното е да не се отказваме и да продължим да се борим. И в тази борба трябва да осъзнаем, че не спечелим ли нея - Голямата битка срещу свинете и мафията, всички сме обречени. Когато се преборим с това зло, тогава всеки ще намери и решение за своят личен проблем. Това е начина и БОЕЦ водим тази битка. И още нещо, преди два месеца подадохме докумнети в Комисията за лечение в чужбина. Два месеца мълчание. Чакаме отговора и ако се окаже , че в чужбина може да бъде лекувана, тогава някой трябва да отговори защо в България не може и какво и КОЙ пречеше това да се случи през последните две години!
Продължаваме.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4112 |14.01.2019 Петър Курумбашев: Трябва да направим коалиция от единомишленици за Пакета „Мобилност” . 3| 5001 |10.01.2019 БОЕЦ: Правдата и Справедливостта ще бъдат над интересите на дебелите и мутренската им стабилност . 2| 8688 |20.12.2018 БОЕЦ: КПКОНПИ проверява Горанов по наш сигнал . 8| 10982 |08.12.2018 БОЕЦ със сигнал до ЕК и чужди медии за КръстникГейт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads