Реклама / Ads
26| 5910 |07.09.2020 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ припомни думи на Борисов: Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора

.
Полицаи извиват врата на мирно протестиращ в България
ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора” - Бойко Борисов - 20.02.2013г.
 

Седем години по-късно десетки български граждани и журналисти по заповед на Борисов бяха пребити от полицията, вързани и хвърлени, като чували със смет до кофите за боклук на ларгото.
Какво се промени, защо Борисов днес пролива кръв на паветата и се крие в джипката, ограден с тройна охрана?


Основната причина е осъзнаването на най-тежката грешка - мафията превзе цялата държава и власт и носи цялата отговорност за всичко случващо се. Когато Буда дойде на власт повтаряше един лаф "Където и да бръкнеш, все гнило", сега тези думи звучат така - "Където и да бръкнеш, все корупция, ктрадлък и мафия" и се допълва - "Където и да бръкнеш, все мафията на Пеевски и Борисов излиза". Мутрата си повярва, че е безсмъртен и вечен. Мутрата си помисли, че може да бъде слуга на много господари и в същото време да се прави на диктатор. Слугата си е слуга и мутрата - мутра. Борисов днес не крепи своята власт, отдавна той не управлява нищо. Превърнат е в марионетка, която изпълнява заповедите на Пеевски и мафията.

 

Заложник на собствените си амбиции и страхова, на собствената си лудост, параноя и болен нарцисизъм. Когато Борисов продаде и предаде държавата на Пеевски той си мислеше, че може да бъде равностоен на Корпулентния и да заедно да господстват. В момента, в който Пеевски си назначи Гешев за главен прокурор стана ясно, че Мутрата е обикновен изпълнител без реална власт. Борисов не може да назначава и уволнява дори собствените си министри без санкцията на Пеевски. Нещо повече. Борисов не може да подаде и собствената си оставка без разрешението на Пеевски. Борисов е гуменият печат на Пеевски, с който той управлява и владее държавата. Загуби ли и това свое качество, Борисов губи всичко, в буквалният смисъл. Той не просто става ненужен на господарите си, той става вреден и опасен за тях.


Затова е напъна на Борисов, дори с цената на пролятата българска кръв на паветата да докаже на Пеевски, Доган, Цветелина, Бриго, Златев и останалите, че все още може да е полезен и да брани тяхната власт. Той вече няма друго поле за изява. Международната изолация, в която е поставеен, плюс негативните международни реакции му оставят единствено възможност да прояви своята лоялност към мафията чрез погроми и брутално насилие над гражданите. Все едно казва на Пеевски - "Шефе, нали виждаш, за теб го правя! Ако трябва и през трупове ще мина, но ще ти пазя властта. Не ме разкарвай, мога да ти бъде още полезен."


Най-големите страхове на Борисов са, че може да падне от власт преди да е договорил с Пеевски своето бъдеще и преди да е получил гаранции за живота си и откраднатите милиарди.


Преди дни Кораницки написа: "Като мутра дойде, като мутра си отива". Това е може би най-точното описание на политическитя път на Борисов. Мутрата бе сложен на своят пост от мафията, свърши мократа поръчка, която му бе дадена убивайки демокрацията и превръщайки страната в кочина. От близкито ни минало знаем, че изпълнителите на мокри поръчки биват отстранявани от своите господари, за да бъдат заличени следите към тях. Такава е и съдбата на Борисов и всяка мутра. Ще бъде изхвърлен, като употребен парцал. Презрян и от гражданите, и от своите господари.


Нашата битка сега е да не позволим да бъдем излъгани отново. Борисов не трябва да подава оставка по сценария на Пеевски и мафията. Борисов трябва да бъде свален от гражданите на площадите и да продължим с изриването на мафията докато и неговите господари не последват съдбата му. БОЕЦ водим тази битка! Всеки ден на площадите и бой до дупка! Не могат да бият толкова, колкото ние държим на бой. Обречени сме да спечлим тази битка на гражданите срещу мафията, важното е да не се отказваме. И после идва нашият ред. Справедливост и възмездие. Няма да ги бием, съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното! И нова България без ченгета, мутри, корумпета и мафиоти.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




ПОМНИТЕ ЛИ? "Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора" - Бойко Борисов - 20.02.2013г. Седем години...

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Понеделник, 7 септември 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5889 |04.09.2020 БОЕЦ с инициатива: Масово внасят жалби срещу действията на МВР . 5| 5922 |01.09.2020 Лидерът на синдикат ”Защита”: Ще останем на площада, докато исканията ни не бъдат чути . 13| 12610 |31.08.2020 ”БОЕЦ”: Борисов подготвя най-голямата измама . 11| 6865 |29.08.2020 БОЕЦ слагат постоянен пост пред КПКОНПИ, за да замерят Цацаров с яйца и домати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads