Реклама / Ads
4| 5939 |11.07.2019 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ разкри как е прекратено разследването за опита за убийството на жена му

.
Георги Георгиев
УБИЙЦИ! Ще плащате за всичко. Прокурор от Районна прокуратура София е образувал проверка по мой сигнал и е установил, че спрямо съпругата ми е извършено престъпления по чл.115 от НК , чл. 18 и тн. - опит за убийство.
 

От нейната партида в НАП умишлено са заличенни данни за здравният и статус в резултат на което и е отказано животоспасяващо и животоподдържащо лечение. По неясни причини изведнъж преписката се оказва в Софиска градска прокуратура и възниква спор за компетентност. СГП отказват да се занимават, но се намесва Апелативна прокуратура, която нарежда преписката да бъде предадена на СГП, заради данните за опит за убийство. Чак са се скарали прокуратурите, коя да разследва случая на жена ми. Или коя да го покрие.


След първоначалното мнение на прокурора от РПС, че е извършен опит за убийство и има данни за редица други престъпления спрямо Мариела, като мотива е дейността на БОЕЦ (ясно отразено в постановлението) прокурора от СГП решава, че няма никакви данни за извършени престъпления. И в същото време повдигат на мен обвинения по мутренски и фалшиви сигнали. От документите представени на прокуратурата от НАП е видно, че Мариела НЯМА задължения и никога не е имала, но точно в деня, в който трябваше да се яви на Комисия в Здравната каса са заличени данни за седем години внасяни осигуровки и здравноосигурителните и права за прекратени и лечението и е отказано от Касата. СГП не кометира това, само казва, че след два месеца здравният и статус е възстановен, тя е оживяла, значи няма извършено престъпление. А кой и защо заличи данните и в базата на НАП и се опита да я убие през 2017г. не е важно. Все пак - поздравления за районният прокурор, който е имал куража да каже, че спрямо жена ми е извършен опит за убийство заради дейноста ни с БОЕЦ.


Наглите два пъти се опитаха да убият жена ми. Посегнаха и на децата ни, минахме през целият ченгеджийски арсенал. Оцеляхме и продължаваме битката за свобода и справедливовст. Знаем, че са способни на убийства и че това са страхливи изроди без съвест и морал. Знаем и че каузата ни е чиста и няма какво да ни спре. Представяте ли какви боклуци ни управляват и колко ги е страх от нас, щом са готови да посегнат на една болна жена? Страх ги е от пробуждащото се гражданско общество, а БОЕЦ е именно това - организация на будните и непримиримите.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4027 |08.07.2019 Върнаха на работа експерта, разкрил опасния химикал в бившия завод ”Химко” във Враца . 38| 6308 |06.07.2019 БОЕЦ: Мафията си назначи поредния слуга за шеф на БНТ . 4| 4757 |05.07.2019 Министърът на образованието разкритикува ректорите, че искат повече пари . 0| 5576 |04.07.2019 Син уби болния си баща, разкриха го след ексхумация на трупа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads