Реклама / Ads
6| 5779 |23.07.2019 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Сега гражданите избираме - Иван Гешев или Бойко Атанасов

.
Георги Георгиев
КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ? СЕГА ГРАЖДАНИТЕ ИЗБИРАМЕ! СНИМКА 1 - Иван Гешев Споразумителя- кандидат на мафията на Буда и Певски за главен прокурор. Заслуги - сключени от прокуратурата 2135 споразумения с ОПГ-та за данъчни измами източили над 16 МИЛИАРДА ДДС.
 

Парите ги няма, осъдени няма. Известен с организирания терор от прокуратурата над Иванчева и Петрова и изважданвто на Пеевски от делото КТБ. Издигнат за зам. главен прокурор по личното предложение на Цацаров (разбирайте Пеевски и Борисов) Днес е заявил: "Не съм привърженик на твърдото разделение на властите". Конституцията казва друго, но за слугите на мафията важни са само законите на мафията.

 

Снимка: Иван Гешев

 

.


СНИМКА 2 - Следовател Бойко Атанасов - граждански кандидат за главен прокурор, номиниран от БОЕЦ и група граждански организации. Разкрил пред Биволъ шпицкомандите в прокуратурата за изпълнение на поръчки и репресия над неудобните. Огласил информация за сключените споразумения от прокуратурата и схемите за източване на милиарди ДДС. Работил по редица знакови дела свързани с корупция и източване на ДДС завършени от него с мнение за съд и провалени от прокуратурата в интерес на обвиняемите и господарите им. Информацията за източените МИЛИАРДИ ДДС бе потвърдена с официални документи от БОЕЦ, а той бе наказан по сигнал на Иван Гешев заради Истината! Бойко Атанасов е доказал своята независимост и смелостта си да се бори срещу мафията и корупцията без компромиси!

 

Снимка: Бойко Атанасов


.


БОЕЦ стратира кампания в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атансаов за главен прокурор! В ход е подписка, а в петък тя ще бъде внесена в министерството на правосъдието на заявена от нас среща с министъра. И продължаваме да събираме пидписи. Благодарим на всички колеги, граждани и медии, които разпространяват инициативата и се включиха в подкрепа на кандидатурата на следовател Атанасов.
Ако гражданите не бъдем чути не ни остава друго освен #Изриване.
Следете страницата и сайта на БОЕЦ, обявяваме всяка следваща стъпка и действие.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 13962 |23.07.2019 Цветеслава Гълъбова: Преди пет години предложение като Гешев изкара хората на улицата. А сега.... . 7| 4684 |22.07.2019 Проф. Иво Петров: Здравна реформа у нас досега нямаше . 4| 5953 |11.07.2019 Лидерът на БОЕЦ разкри как е прекратено разследването за опита за убийството на жена му . 4| 4444 |10.07.2019 Вежди Рашидов иска десетократно по-високи глобите за посегателство върху паметници на културата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads